Windows 8 Fabrika Ayarlarına Geri Dönmek

0
1265

3d_windows_8-1280x800
Windows 8 işletim sistemine sahip bir bilgisayarınız varsa bazı yeniliklere alışmanız gerekecektir.Daha önceki işletitm sistemlerinde kullandığımız sistemin bir görüntüsünü alarak geri dönüşüm sağlayabilir yada formatlama işlemi uygulayarak yeniden kurulum gerçekleştirebilirdik.

Yenileme olarak tanımlanan bu yeni sistem ile bilgisayarınızı ilk günki kurulumda oluduğu gibi ayarlayabiliyor ve kullanamaya başlayabiliyoruz.Microsoft, yeni işletim sisteminin içersinde yenileme veya resetleme olarak tanımlıyor.Bu işlemden sonra ise herşey silinerek sıfırlama işlemi ile geri dönüş işlemi yapmış oluyoruz.DAha önce yaptığımız format atmak işlemini gibi olacaktır.

windows8-sifirlama

Daha sonra ise genel bölümünden Her şeyi kaldırın ve Windows’u yeniden yükleyin.” kısmının altındaki Başlayın’a tıklayın.
windows8_haber1382270513

Bu adımdan sonra size birkaç bilgi soracaktır.Tamamen kaldırmak istiyorsanız.Herşeyi tamamen kaldır seçeneği ile resetleme işlemine devam ediniz.

Önceki İçerikAndroid Telefonlarda Ekran Görüntüsünü Televizyona Aktarma
Sonraki İçerikGoogle Chrome Arama Motoru Değiştirmek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz