Windows 10 Varsayılan Tarayıcı Ayarları

0
261

Windows 10 Varsayılan Tarayıcı Ayarları
Son olarak Microsoft firması tarafından piyasaya çıkartılan işletim sistemi olarak Windows 10 işletim sistemi piyasaya çıkartılmıştır. Genel olarak bu tarz durumlarda yani anlatacağımız gibi Varsayılan Tarayıcı Ayarları gibi ayarlar genel olarak aynıdır. Farklı olan durum ise görsel olarak değişimler ve yer bakımından farklılıklar göreceksiniz.

Eğer Windows 10 işletim sistemi kullanıyorsanız ve varsayılan tarayıcınızı değiştirmek istiyorsanız bu yazımında nasıl yapılacağınız yada nereden yapılancağınız anlatacağız..

Windows 10 Varsayılan Tarayıcı Ayarları – Varsayılan Tarayıcı Değiştirme
Bu işlemi 2 farklı yöntem ile yapabilirsiniz. Bunlardan ilki kullanmak istediğiniz tarayıcı ayarlarına giriş yaparak Ayarlar bölümünden Varsayılan Tarayıcı olarak seçebilirsiniz. Bu işlem için hangi tarayıcı ile yapmak isterseniz onu açınız ve daha sonra Ayarlar bölümünden yapınız.

Diğer yöntem ise Denetim masası üzerinden yada başlat arama bölümünden Varsayılan Tarayıcı Ayarları şeklinden bir arama yaparsanız karşınıza çıkacaktır. Buradan Web Tarayıcısı bölümüne geliniz ve istediğiniz tarayıcısı varsayılan tarayıcı yaparak işlemi tamamlayabilirsiniz.

Görseldeki gibi bilgisayarınız hangi tarayıcı yüklü ise o tarayıcıyı ayarlayabilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Eğer o tarayıcı yoksa yüklemeniz gerekmektedir.

Önceki İçerikTC Kimlik No Nedir?
Sonraki İçerikSamsung A21S Ekran Görüntüsü Alma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz