Windows 10’daki Karanlık Mod Nasıl Aktif Edilir?

0
287
Son zamanlarda android ve ios cihazlarda aktif hale getirilen Karanlık Mod artık Windows 10 işletim sistemi içinde yapılabilir bir hale geldi. Bu özellik sayesinde daha güzel gözükmesini sağlayan ve ışıksız ortamlarda ekranı daha iyi görebileceğiniz bir durum ortaya çıkıyor. Bu konumuzda sizler için Windows 10 üzerinde karanlık mod nasıl aktif hale getirilir onu anlatmak istiyoruz. Karanlık mod son zamanlarda hiç beklenmedik bi şekilde tüm işletim sistemler için popüler bir hale geldi diyebiliriz. Kullanıcılar artık her segment cihazda karanlık mod özelliğini aktif etmek isterlerken, üretici firmalarda yeni cihazlar için bu özelliği eklemeye devam ediyor. Bu doğrultuda ise Microsoft firması masaüstü cihazlar için karanlık mod deneyimini yaşatmak için bazı ayarlar yerleştirdi.

Windows 10 Karanlık Mod – Karanlık Mod Aktif Hale Getirme
Windows 10 1809 sürümü ile kullanıcılar bu özelliği aktif hale getirebilirsiniz. Bu konumuzda Windows 10 işletim sisteminde karanlık mod stiline nasıl geçiş yapabilirsiniz bunu anlatmak istiyoruz.
– İlk olarak Windows 10 karanlık mod özelliğini aktif hale getirmek için Ayarlar bölümüne ve daha sonra Kişileştirme bölümüne giriş yapınız.

– Daha sonra ise bu bölümden Renkler bölümüne giriş yapınız. Karşınıza görsel ayarları yapabileceğiz renk paleti gelecektir.
– Yukarıdaki adımı tamamladıktan sonra sayfayı aşağıya kaydırarak “Varsayılan uygulama modunuzu seçin” ayarını bulup bu ayarı “Koyu” olarak değiştirin:
Önceki İçerikTurkcell Taksitli Bilgisayar Kampanyası
Sonraki İçerikGalaxy M10, M20, M30, M40 Format Atma – Hard Reset
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz