Windows 10’a Media Center Nasıl Yüklenir?

0
1719

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde büyük bir çıkış yaparak Microsoft firması Windows 10 işletim sistemini kullanıma sundu.Bu yeni işletim sisteminde bulunan bazı özellikler bir önceki sistemdeki bulunmuyor.Yani konumuzda olduğu gibi eğer Windows 10 işletim sisteminde Media Center bölümünü arıyorsanız bulamayacaksınız ve kullanmak istiyorsanız yükleme yapmanız gerekmektedir.Bu konumuzda ise WMC uygulamasını Windows 10’a nasıl yükleyebiliriz onu göreceğiz.Microsoft firması ilk olarak Windows XP ile kullanıma açtığı ve kendinden sonraki gelen tüm işletim sistemlerinde bulunuyordu.Yeni gelen işletim sistemi ile Windows 10 işletim sisteminde bu uygulama yani Media Center tamamen kaldırıldı.

Peki Windows 10 işletim sisteminde Media Center Nasıl yüklenir.
Neowin.net sitesinden yapılan habere göre bazı kullanıcıların WMC uygulamasını Windows 10’a kullanılabileceğine ait bir yöntem buldu.Sitede yapılan konuda ise Windows 10 işletim sisteminde Windows Media Center uygulamasının çalışacağını ama bu yöntemin Microsoft’un resmi desteği bulunmadan anlatılıyor.

windows10-media-center

Windows 10 için Media Center Yükleme
1-BuradanWindowsMediaCenter_10.0.10134.0.zip” indiriniz ve Winrar programı ile açınız.

2-“_TestRights.cmd” dosyasını bulun, sağ tıklayın ve “Yönetici olarak çalıştır” ile işleme devam ediniz.
3-Komut istemi penceresi açılacak ve otomatik işlemlerden sonra PC’niz yeniden başlayacaktır.

4-“Installer.cm” dosyasını bulunuz,sağ tıklayınız ve “Yönetici olarak çalıştır” seçeneği ile dosyayı çalıştırınız.

5-Komut istemi penceresi açılacak, işlem tamamlandığında “Press any key to exit” yazısını göreceksiniz. Herhangi bir tuşa basarak kurulumu tamamlayabilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid Cihazlarda Virüs Temizleme Yöntemi
Sonraki İçerikiPhone 6s ve iPad Pro RAM’i Kesinleşti
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz