iPhone 6s ve iPad Pro RAM’i Kesinleşti

0
1126

Geçtiğimiz günlerde büyük bir lansman ile kullanıcıları ile tanışan Apple ürünleri büyük bir ses getirdi diyebiliriz.Tabi bu Apple firmasının her zaman yaptığı bir iş diyebiliriz.Nedeni ise her zaman merak edilen cihaz olarak gösterilmesi ve yeni özellikler ile karşıma gelmesi diyebiliriz.Bu tanıtımda ise en çok merak edilen konulardan biriside cihazlara ait Ram miktarı oldu.Bildiğiniz gibi Apple genel olarak cihazların Ram miktarını hiçbir zaman açıklamaz yani Apple resmi sitesinde yada farklı bir resmi tanıtımda Ram miktarı olarak bir açıklama yapılmaz.Tanıtımdan kısa süre sonra herkesin konuştuğu ise cihazların ve İphone 6S ram miktarı oldu.

Apple etkinliğinde bir çok cihaz tanıtıldı.Cihazların yanında ise yeni özellikleri ile karışımıza geldi.Tanıtılan ürünler ise iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPad Pro ve Apple TV oldu.Etkinlik sonrası iPhone 6s ve iPad Pro modellerinde kullanılan RAM miktarı ile ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı.

iphone6s-kac-gb-ram-var

3D Touch, yazılımsal flaş ve 4K video kaydı gibi yeni özellikleri barındıran iPhone 6s modellerinin ilk etapta 2 GB RAM’e sahip olduğu düşünüldü ama kısa süre sonra bazı kaynaklardan yapılan açıklamlar 2 GB Ram değilde 1 GB Ram olarak değiştirdi.Hatta bazı sitelerde bu bölüm boş bile bırakıldı.12.9 inç büyüklüğündeki iPad Pro hakkında ise 4 GB RAM’e sahip olduğu dedikoduları yayılmıştı. Bugün Hamza Sood paylaşmış olduğu Xcode bilgileri ile iPhone 6s ve iPad Pro RAM miktarlarını doğruladı. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus 2 GB RAM ile gelirken iPad Pro 4 GB RAM ile gelecek.

Önceki İçerikWindows 10’a Media Center Nasıl Yüklenir?
Sonraki İçerikiPhone 6s ve iPhone 6s Plus Özellikleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz