Windows 10 Sürücü İmzası Zorlamasını Devre Dışı Bırakmak

0
933

Windows 10 Sürücü İmzası Zorlamasını Devre Dışı Bırakmak
Windows 10 yada diğer Windows sürümlerinden birisini kullanıyorsanız bazı güncel sürücülerde yani driver yüklemelerinde sorunlar yaşayabilirsiniz. Genel olarak ise en çok sorun yaşayan versiyonu ise 64 Bit işletim sistemlerinde görülmektedir. Bu gibi yüklemek istediğiniz sürücüleriniz için ilk olarak bazı ayarlar yapıp daha sonra sürücü yüklemeye başlayabilirsiniz. Bu işlem için Windows 10 olan işletim sisteminizden Sürücü İmzası Zorlamasını Devre Dışı Bırakmak gerekmektedir. Peki bu işlem nasıl yapılır yani Sürücü İmzası Zorlamasını Devre Dışı Bırakma işlemi nasıl yapılır görelim..

Bu işlem için gelişmiş Boot seçenekleri üzerinden kapatmak daha hızlı olacaktır. Bu işlem için ilk olarak arama bölümüne Güncelleştirme ve Güvenlik bölümüne giriş yapınız.

Daha sonra ise Kurtarma ve Gelişmiş Başlangıç bölümüne geliniz. Bu işlemden sonra bilgisayarınız yeniden başlayacaktır.

Daha sonra ise sorun Gider bölümüne geliniz. Sorun karşınıza bir ekran daha gelecektir.

Bundan sonra ise başlangıç ayarlar bölümü gelecek ve siz bu işlemden sonra ise cihazınız yeniden başlatılacak ve gelen ekrandan 7 numaralı bölümü seçiniz. Buradan sonra ise işleminiz bitecektir ve Windows 10 Sürücü İmzası Zorlamasını Devre Dışı Bırakılmış olacaktır.

Önceki İçerikSwarm Güncelleme Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikTurkcell Hat Devir İşlemi – Hat Sahibi Değişikliği
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz