Swarm Güncelleme Nasıl Yapılır

0
1431

Swarm Güncelleme – Swarm İndir
1- Swarm uygulamasını güncellemek istiyorsanız ilk olarak android yada ios cihazınız üzerinden android için Google Play, İOS cihazınız için App Store mağazalarını kullanarak yeni bir güncelleme var mı diye kontrol etmeniz gerekmektedir.

Buradan çıkan uyarı üzerine Update yani Güncelleme dedikten sonra güncelleme işlemine başlayacaktır. Güncelleme işlemi internet hızınıza göre değişim göstermektedir.

Swarm
Swarm
Developer: Foursquare
Price: Free

2- Diğer bir güncelleme işlemi ise APK uzantılı dosyalar ile güncelleme işlemidir. Bu işlemi Android cihazlar için yapabilirsiniz. Güncelleme yada uygulama yükleme işlemleri genel olarak android cihazlarda sorun çıkartabilir ve siz bu işlemi dışardan APK uzantılı android uygulamasını indirerek yapabilirsiniz.

Peki APK kurulumu yaparak Android APK yükleme işlemi nasıl gerçekleştirilir onu görelim. İlk olarak Android cihazımızın Ayarlar bölümünü açınız. Daha sonra ise Ayarlar bölümünden Güvenlik bölümüne geliniz ve güvenlik bölümüne geliniz.

Güvenlik sekmesi açıldıktan sonra ise biraz aşağıda Bilinmeyen Kaynaklar bölümünü göreceksiniz. Bilinmeyen Kaynaklar bölümüne tik işareti yaparsanız farklı bir APK uzantılı dosyayı telefonunuza indirebilir ve yükleyebilirsiniz.

Daha sonra ise ister tarayıcınız üzerinden istersenizde dışarıdan indirdiğiniz bir APK uzantılı dosyayı data kablosu ile telefonunuza yükleyerek yükleme yada güncelleme işlemini yapabilirsiniz. Bu işlemden sonra ise sadece Swarm değil diğer yüm uygulamaları güncelleme fırsatınız olacaktır.

İphone yada İpad üzerinden Swarm uygulamanızı güncellemek istiyorsanız aşağıdaki yöntem ile güncelleme yapabilirsiniz.
– Telefonunuzda yada tabletinizden Ayarlar -> iTunes ve App Store menüsüne giriş yapınız.
– Otomatik indirmeler sekmesi üzerinden “Güncellemeler” olarak giriş yapınız.
– Bu menü üzerinden Swarm sekmesi ile güncellemesi bularak işlemi başlatınız.
– Güncelleme işlemi kısa süre sonra başlayacaktır ve güncelleme bittiği zaman kullanıma hazır hale gelecektir.

Önceki İçerikFacebook Messenger’da Silinen Mesajlar Geri Alınabilecek
Sonraki İçerikWindows 10 Sürücü İmzası Zorlamasını Devre Dışı Bırakmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz