Facebook Messenger’da Silinen Mesajlar Geri Alınabilecek

0
566

Geçtiğimiz günlerde Facebook mesajlaşma uygulamaları için Facebook Messenger ile yaptığınız ve sildiğiniz mesajlar için geri alma özelliği üzerinde çalıştığınız duyurmuştu. Facebook Messenger için gelen bu özellik bazı ülkelerde kullanıma geçildi. Facebook Messenger üzerinde yapılan bu özelliğe ise ‘unsend’ olarak adlandırıldı. Geçtiğimiz günlerde ise Facebook Mark Zuckerberg tarafından gönderilen bazı özel mesajları gizlice kaldırmasıyla ilgili haberlerle ortaya çıkmıştı.

Facebook Messenger için yeni özelliğine ait bazı ekran görüntüleri iOS versiyonuna ait olan 191.0 sürümündeki notlarda kendini göstermişti. Bu özelliği ise Whatsapp üzerinde zaten halihazırda kullanılıyor ve mesajların 10 dakika içerisinde geri alınabilmesine imkan tanıyor.

Uzun zamandır test aşamasında olan bu özellik için Kolombiya, Polonya, Bolivya ve Litvanya’daki gibi bazı ülkelerde kullanıcılar tarafından kullanılabilir durumda.. Mesajı geri alma özelliği sayesinde, karşı tarafa attığınız mesajı 10 dakika içerisinde kaldırdığınız zaman tüm sohbetten silmiş olacaksınız; ancak aynı durumun eski mesajlar için geçerli olmadığını belirtelim.

Messenger
Messenger
Price: Free
Önceki İçerikSamsung Galaxy J4 Core Format Atma
Sonraki İçerikSwarm Güncelleme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz