Villada Tatil Ayrıcalığı Hellovillam ile Yaşanıyor

0
1164

Son derece şık ve konforlu bir tatil geçirme düşünceniz var ise ve bir otel arayışı içinde iseniz size sunabileceğimiz bir fikrimiz var! Bir otel odasında sıkılıp, dört duvar arasında bir tatil yerine kendinize ait olan konforlu ve beş yıldızlı bir otel tadında size ait bahçesi, havuzu olan bir villa da tatil geçirmek istemez misiniz? Cevabınız ‘’ evet ’’ ise o halde buyurun villa hakkında ki ayrıntılara!

Villada Tatil Ayrıcalığı Hellovillam ile Nasıl Yaşanıyor?

Tatil köylerinde, otellerde kendinize ait olmayan kalabalık havuzlar canınızı sıkıyor ise kiralık villa seçeneği ile tüm bu can sıkıntılarından bir seferde kurtulabilirsiniz. Bu villalarda bahçeniz size aittir bununla birlikte villanın bahçesinde yer alan kocaman havuzda sadece size tahsis edilmektedir.

Tüm villalar özel olarak kontrol edilerek ev sahiplerinden kiralanmakta olup bu noktada gönül rahatlığı ile tercihinizi yapabilirsiniz. Villalar içerisinde misafirlerin tüm ihtiyaçlarına yönelik eşyalar bulunmakta olup villaların ek olarak sunduğu özel imkanlara da site üzerinde kategorileri inceleyerek ulaşabilirsiniz. Villanızı seçerken belirlediğiniz tarih aralıkları çerçevesinde konumunu seçerek dilediğiniz villayı rezervasyon yaptırabilirsiniz. İki kişilik balayı villalarının yanı sıra 10 kişiye kadar tatil imkanı sunulan villalar bulunmaktadır .sevdikleriniz ile hep birlikte bir tatil planınız var ise buna uygun odalı villa imkanları da siz değerli tatilciler için sunulmaktadır. Villalar da gün sınırlaması bulunmayıp dilerseniz bir günlük dilerseniz de aylık olarak hizmet sağlanmaktadır.

Villa kiralama işlemi yaparken hellovillam.com üzerinden ilk olarak giriş tarihinizi belirlemeniz, ardından çıkış tarihini belirleyerek kişi sayısını ve bölgeyi seçmeniz yeterli olacaktır. Bu aşamadan sonra villa bul seçeneğine tıkladıktan sonra onlarca villa seçiminize sunulmaktadır. Son derece uygun fiyata dilerseniz Antalya’dan dilerseniz Ege’den villanızı seçerek güzel bir tatile hazırlanmaya başlayabilirsiniz.

Villada tatil imkanının yanı sıra birçok bölgede villa kiralama şansınız hellovillam.com değerli misafirlerine sunmaktadır. Antalya şehrinin Kalkan, Kaş, Belek ilçesinde villalar misafirlere hizmet verirken Ege bölgesinde de Muğla da hizmet verilmektedir. Muğla’ da ise Gökova, Dalaman, Datça, Dalyan, Bodrum ve Fethiye de kiralık tatil villası bulunmaktadır.

Villaların özelliklerine baktığımızda balayı villası olarak geçen villa kumru iki kişilik olup özel havuzu ile hizmet vermektedir.  Villa zeytin olarak adlandırılan ve 3 kişilik olarak misafirlere sunulan villa muhafazakar bir havuza sahiptir. Villalar üç kategoriye ayrılmış olup ilk olarak yeni çiftlere özel balayı villaları karşımıza çıkmaktadır. Diğer bir kategori de ise muhafazakar villalar yer almaktadır. Bahçesi ve havuzu korunaklı olup tamamen özel bir dizayna sahiptir. Bir diğer kategori ise lüks villalar olarak karşımıza çıkmakta ve Türkiye şartlarında 5 yıldızlı villaların üzerinde bir tasarım ile misafirlere hizmet vermektedir. Birçok villa seçeneği ile dilediğinizi seçerek konforlu ve son derece dinlendirici bir tatil geçirebilirsiniz.

Tatil süresinde havuz temizleme, bahçe bakımı gibi hizmetler misafirlere ücretsiz olarak sunulmaktadır. Sabahın erken saatlerinde havuz boşaltım ve temizleme işlemleri yapılmakta yine aynı şekilde sabahın erken saatlerinde siz uykunuzda iken bahçe temizlik ve bakım işlemleri yapılmaktadır. Sizin ise tek yapmanız gereken uyanıp tertemiz havuza atlamak ve botanik bir bahçede kır kahvaltısı yapmaktır.

Eğer sizinde hayalleriniz de huzur çerçevesinde bir tatil geçirme düşüncesi var ise, size özel bir villada ev konforunda güneşin ve yazın tadına varmak istiyor iseniz çok geç olmadan Antalya ve Muğla’da yer alan villalardan size uygun olanı seçerek tatil planınızı hazır edebilir ve unutulmayacak bir yaz için rezervasyon işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

Önceki İçerik2017 Yılı En İyi Antivirüs Programları
Sonraki İçerikAkıllı Telefonlar Neden Yavaşlar
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz