2017 Yılı En İyi Antivirüs Programları

0
1213

En İyi Antivirüs Programları
Bilgisayarımızda her zaman zararlı dosyalar için yani virüsler için korunmak ve Antivirüs Programları tercih etmeliyiz. Bu gibi durumlar için her Antivirüs Programını değil güvenilir olanları ve en çok kullanılan programları tercih etmeliyiz. Her geçen gün bir çok zararlı dosya yada virüsler yüzünden sıkıntılar çekebiliyoruz.
Antivirüs programları kategorisinde bilgisayarınızı ve kişisel bilgilerinizi koruma altında tutmak için gerekli en iyi antivirüs programları yer alıyor. Bu programlar arasında Avast, ESET NOD32, Bitdefender gibi popüler virüs programlarının ücretsiz, ücretli ve deneme sürümlerine kolayca ulaşabilirsiniz.
Ayrıca virüs programı incelemelerine göz atabilir ve kendinize uygun olduğunu düşündüğünüz ücretsiz virüs programı için indirme işlemini hızlı ve kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz. En iyi antivirüs programları ve çok daha fazlası için enkisa.com Antivirüs programları kategorisi yardımınıza koşuyor.

ESET NOD32 Antivirus


Piyasada en çok kullanılan ve tavsiye edilen Antivirüs Programlarından birisidir. Antivirüs yazılımı denince akla “NOD32” gelir. ESET NOD32 Antivirus, ödüllü ThreatSense® motoru sayesinde, virüs, truva atı, worm, adware, spyware, phishing, rootkit ve daha nice internet kaynaklı tehditleri piyasadaki başka hiçbir programın yapamayacağı gibi proaktif olarak tespit eder ve siler.

Kaspersky Anti-Virus


Kaspersky Anti-Virus, ev kullanıcılarının en yaygın dijital tehditlere karşı korunması için kapsamlı ve hepsi bir arada bir bilgisayar koruması sunar. Kaspersky Anti-Virus 2013; indirilmesi, yüklenmesi ve çalıştırılması kolay bir üründe, bilgisayarınızın ihtiyaç duyduğu temel anti-virüs teknolojilerini sunuyor. Kaspersky Anti-Virus 2013 arka planda çalışır ve bilgisayarınızın performansı üzerinde dikkate değer bir etkiye neden olmadan sizi ve bilgisayarınızı virüslere, casus yazılımlara, Truva atlarına, rootkit’lere ve diğer tehditlere karşı korur.

Panda AntiVirus Pro


Panda Antivirus Pro, her gün otomatik olarak güncellenir. Bu güncelleme işleminde, bu programa ait olan ve bilinen tüm virüsleri ve tehditleri programın tanımasına izin veren ve bilgisayarınızı onlara karşı koruyan Virüs İmza Dosyası yenilenir. Ürün bir kez etkinleştirildiğinde, sizin hiçbir şey yapmanıza gerek kalmaksızın program güncellenecektir. Bilinen tehditlere karşı koruma: virüs, Truva Atları, casus yazılım… Panda Antivirus Pro programı, bilgisayarınıza herhangi bir yolla (e-posta, İnternetten dosya indirmeleri, dosya paylaşımı vb.) ulaşabilen ve bilgisayarınızda kalabilen bilinen tipteki tüm zararlı yazılımları saptar ve temizler.

AVG AntiVirus


Bilgisayarınızı her gün kullanıyorsanız, güvenliğinizi sürekli olarak sağlayacak bir korumaya her zaman ihtiyaç duyarsınız. AVG Anti-Virus ile günümüzün en karmaşık tehditlerine karşı çevrimiçi veya çevrimdışı sorunsuz bir şekilde korunursunuz. AVG Anti-Virus, zararlı sitelere yanlışlıkla girmenizi önlemek için benzersiz LinkScanner® uygulamasını içerir. Bu, sizi yavaşlatmayan, daha hızlı ve daha akıllı bir güvenlik programıdır.
Gelişmiş virüs tarayıcımızla sürekli yüksek hızda tarama performansının keyfini yaşayın
LinkScanner® siz bir bağlantıya tıklamadan önce gerektiğinde web sayfalarını kontrol eder, böylece Internet’te güvenle gezinebilir ve arama yapabilirsiniz. Fotoğraflarınızı ve diğer dosyalarınızı kazayla virüs bulaşma riski olmaksızın arkadaşlarınızla Anlık Mesajlaşma ve sosyal ağlar üzerinden paylaşın

Önceki İçerikDigiturk Bein Sport Kolay Kurulum Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikVillada Tatil Ayrıcalığı Hellovillam ile Yaşanıyor
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz