Digiturk Bein Sport Kolay Kurulum Nasıl Yapılır

0
6093

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Digiturk rekor bir ücretli satıldı ve yeni ismi olarak Bein Sport oldu. Bilgi için ise Digiturk Bein Sport olarak devam eden firma genel olarak kullanım olarak cihazları aynı ve ayarları aynı şekilde devam etmekte. Yani Digiturk cihazları üzerinden yayına devam eden firma aynı Bein Sport olarak kullanabiliyorsunuz. Digiturk üzerinden kolay kurulum nasıl yapılıyorsa Digiturk Bein Sport Kolay Kurulum aynı şekilde devam ediyor..
Digiturk Bein Sport Kolay Kurulum Nasıl Yapılır
Kolay Kurulum işlemini aşağıdaki adımları izleyerek gerçekleştirebilirsiniz:
• Kumandanızın “Menü” ya da “OPTS” tuşuna basın, yön tuşlarıyla “KURULUM” menüsüne gelip “OK” tuşuna basın,
• Yön tuşlarıyla “KOLAY KURULUM” menüsüne gelip “OK” tuşuna basın, ekranda kanalların kurulduğunu göreceksiniz. Kanallar kurulurken bekleyin,

• Ekranda “Kurulum için OK tuşuna basınız” yazısını gördüğünüzde “OK” tuşuna basın, kanal kurulumu tamamlanınca “ÇIKIŞ” ya da “BACK” tuşuna arka arkaya basarak tüm menülerden çıkın.
HATIRLATMA: Yukarıda aktarılan özellikler ve menü yönlendirmeleri kullanmakta olduğunuz Digiturk uydu alıcı, kumanda ya da televizyonun tipine göre değişiklik gösterebilmektedir.
Digiturk uydu alıcısı kilitlendi.
Digiturk uydu alıcınızın güç kablosunu elektrik prizinden çıkarın ve sonra tekrar takın. Bu sorunu bir daha yaşamamak için TV izlemediğiniz zamanlarda kutunuzu standby’da bırakmanız tavsiye edilmektedir.

Digiturk uydu alıcısı internete nasıl bağlanır?
Uydu alıcınızı internete bağlamak için aşağıdaki adımları takip ediniz.
• Ethernet kablosu üzerinden: İnternet bağlantınızın aktif olduğundan emin olduktan sonra; kablonun bir ucunu uydu alıcınıza, diğer ucunu modeminize bağlayın. Digiturk kurulumu yapılmış olan uydu alıcınızı internete bağladığınızda kullanıma hazırdır.
• Kablosuz erişim noktası üzerinden: Kablosuz erişim noktasını bilgisayarınıza bağlayın. Kullanmış olduğunuz kablo internetinizi, kablosuz erişim noktasına tanıtın. Bu işlemi yaptıktan sonra kablosuz erişim noktasını uydu alıcınıza bağlayın. Böylece uydu alıcınızın internet bağlantısını gerçekleştirmiş olursunuz.
• Elektrik prizine takılan kablosuz erişim noktası üzerinden: Kablosuz erişim noktasını direkt prize takın, ethernet kablosu yardımıyla uydu alıcınıza bağlayın. Diğer kablosuz erişim kutusunu prize takın ve ethernet kablosu yardımıyla modeminize bağlayın. Her iki erişim noktasındaki ışık, yeşile dönünce uydu alıcınız kullanıma hazır olacaktır. Bu yöntemle internet, uydu alıcınıza elektrik hattı üzerinden iletilmektedir.

Önceki İçerikLazer Yazıcı ile Mürekkep Püskürtmeli Yazıcı Arasındaki Farklar
Sonraki İçerik2017 Yılı En İyi Antivirüs Programları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz