Kim Milyoner Olmak İster Whatsapp Başvuru Numarası

1
15824

Kim Milyoner Olmak İster Whatsapp Başvuru Numarası
Sadece 12 soruda milyoner olmak ister misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu habere odaklanın. Türkiye’nin en uzun soluklu yarışması olan bilgi yarışmalarından biridir ‘’Kim Milyoner Olmak İster?’’ yarışması. Tabi format içeriğince uzun zamana ait olsa da başlarda ‘’Kim 500 Milyar ister?’’ olan yarışmanın adı zamanla şimdiki halini almıştır. Önceki zamanlarda programı Kenan Işık sunuyorken, geçirdiği rahatsızlık üzerine yakın çevre arkadaşlarından Selçuk Yöntem sunuculuğu devir almıştır.

Yarışma aslında çok basit. Yarışma içerisinde belli sorular ile baraj puanlarına ulaşabiliyorsunuz. Buralara ulaştığınızda bir üst soruda yanılsanız bile barajda kazandığınız para cebinizde kalıyor. Yarışma içerisinde hata yapma şansınız yok, eğer joker kullanmıyorsanız. Tek bir hata ile yarışmanız sona erebiliyor.

Toplamda 12 sorudan oluşan yarışmada 4 adet joker hakkınız bulunuyor. İlki telefon joker hakkı. Bu hakta size verilen süre içerisinde bir arkadaşınıza soruyu yöneltebiliyorsunuz. İkincisi yarı yarıya joker hakkı. Bu hakta size verilen 4 seçenekten rastgele 2’sini eleyebiliyorsunuz. Üçüncüsü seyirci joker hakkı. Bu hakkı kullandığınızda sunucu soruyu sesli olarak okuyor ve seyirciler ellerinde bulundurdukları cihaz ile seçenekleri işaretliyor ve karşınıza yüzde değeri olarak geliyor. Son joker hakkı ise çift yanıt. Bu hakta işte 1 kez hata yapma ihtimaliniz doğuyor. Eğer sorudan emin değil ve 2 şık arasında kaldıysanız bu joker hakkını kullanabilirsiniz.

Yarışmalara katılmak artık eskisi gibi değil. Whatsapp icat edildi uğraşlar sona erdi. Şimdi 0 553 043 43 43 nolu whatsapp numarasından kolaylıkla başvuru yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken, kendinizi tanıtmak, katılma nedeninizi söylemek, en az 1 dakikalık video çekmek. Tüm bunları yaptığınızda başvuru istekleriniz daha hızlı işleniyor ve katılma şansınız artıyor.

Önceki İçerikStar TV Whatsapp İhbar Hattı Numarası
Sonraki İçerikiyzico Nedir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz