iyzico Nedir

0
1363

iyzico Nedir
İyzico, dünyadaki e-ticaret sitelerinin farklı alanlardaki verdikleri hizmetler doğrultusunda kolay ve de güvenli ödeme yapabilmek amacı ile Tahsin Isın ve Barbaros Özbuğutu tarafından İstanbul’da kurulan bir şirkettir. İnsanlar belli başlı ihtiyaçları karşılamak amacı ile alış veriş yaparlar. Bu alış verişler her ne kadar yakın çevrede mağazalardan yapıldığı kadar internet üzerinden de yapılmaktadır. Özellikle yurt dışından ya da yakın çevresinde bulunmayan ihtiyaçları internet üzerinden sipariş üzerine getirtebilirler. Bu tarz işlemlerde ödeme yapmak için belli başlı kolaylıklar sunulmaktadır. Nasıl ki gerçek hayatta kredi kartı ile ödemelerde pos cihazı kullanılıyorsa, iyzico’da da sanal pos uygulaması bulunmaktadır.

Yapılan alış verişlerdeki ödemelerde alternatif ödeme metodları oldukça çok kullanılmaktadır. Bu durum kişilerin siteler üzerinde ödeme konusunda zorluk çekmemeleri adına yapılmış olan bir işlemler topluluğudur. Aynı şekilde yapacağınız işlemlerin de güvenli ortama ihtiyacı olacaktır. Tüm bunların bir arada bulunması üzerine iyzico, bu sistemi geliştirmekte ve sanal pos yazılımını tanıtmaktadır.

İnsanlar bu sanal pos uygulamasını kendileri bireysel olarak bankalar aracılığı ile de yapabilirler. Ancak her banka ile bir bir anlaşılması ve gerekli prosedürlerin elden geçirilmesi gerekecektir. Bu durum hali ile hem size zaman kaybı yaratacak hem de masraflarınız artacaktır. Üstüne de işlemler karmaşası arasında kaybolup gitme olasılığınız bile var. Bu yüzden bir kestirme yol niteliğinde siz de bu uygulama içerisine katılabilirsiniz.

Önceki İçerikKim Milyoner Olmak İster Whatsapp Başvuru Numarası
Sonraki İçerikNihat Hatipoğlu Whatsapp Hattı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz