Sıfır Bir Adana Ne Zaman Hangi Kanalda

0
2902

Sıfır Bir Adana Ne Zaman – Sıfır Bir Adana Hangi Kanalda – Sıfır Bir Adana Dizisi
Çekimleri Adana’nın Hürriyet Mahallesinde olan ve bölgenin rutin gerçek hayatının anlatıldığı bir dizidir. Gerçek hayatta işsizliğin oldukça yüksek olması ve mahallelinin yasal olmayan işlerin içerisine girmesini konu edinmiştir. Gayet sert konuşmaları ve yer yer küfürlü konuşmaları ile sansürlenmeden yayın yapılmıştır. Diğer dizilerin aksine televizyon kanallarında değil, youtube üzerinden bölümlerin yayınlanması ile 2 sezonu bitirmişlerdir. Dizi ekibinin arkasında herhangi bir destekçinin olmaması ile ilgili olarak çekimler amatör olarak başlamış ve böyle devam etmiştir. Dizinin konusu gerçek hayatlardan esinlenmiş olabileceği gibi kısa ve öz çekimlerden dolayı oldukça sıkmayan ve akıcı bir dizi çekimi yapmayı başarmışlardır. Şimdilerde ise dizi önem kazanıp farklı bir kanalda yayınlanmaya başlamıştır.

Sıfır Bir Adana Oyuncuları

İlk çıktığı zamandan bu zamana kadar dizi kendini duyurdukça daha da ilgi görmeyi başarmış ve kemikleşmiş has kadrosuyla daha aksiyonlu bölümlere adım atmaya başlamışlardır. Bu kadroyu oluşturan oyuncular oynadıkları rollerle kendilerini kanıtlamışlar ve sevilen sözleri ile gerçek hayatta da anılmaya başlamışlardır. Dizi karakterleri, Savaş, Cio, Özgür, Anafor ve Sarsılmazdır.  Bu oyunculardan Savaş, grubun lideri niteliğinde akıllı, planlayıcı ve ekibini yönlendirici bir rol üstlenmektedir. Ekibin tetikçisi olarak adlandırılan Cio ise savaş çıksa önden gidecek, vur dedim mi öldürecek biridir. Özgür de ekibin duygusal ama bir o kadar da ağır başlı bir adamıdır. Ekibin sağ kolu Anafor ve son olarak ta Sarsılmaz yer almaktadır.

Sıfır Bir Adana Yönetmeni

Adana’nın en eski semtleri arasında yer alan Hürriyet Mahallesi bu güne dek hiç bu kadar adından söz ettirmemişti. Yıllardan beri en problemli mahalle olan ve içerisinde her türlü yasal olmayan işlerin, terörün, uyuşturucuların ve suç örgütlerinin hat safhada olduğu ve rahatça gezebildiği bu mahallenin üzerinden konu edilinen Sıfır Bir Adana dizisinin yönetmeni Kadri Beran Taşkın‘dır. Mahallenin sesi kulağı olan dizi, içeride yaşananları bir bir kendi olgularıyla anlatmaya çalışmış ve mahalleyi ülkeye farklı bir şekilde tanıtmayı başarabilmiştir. Gerek sert konuşmaları gerek bir o kadar üzücü gerçekleriyle izleyicileri ekran başına kilitleyebilmiştir. İlk günden beri aynı kalitede yol izleyen ekip bundan sonra da daha başarılı işlere imza atabileceklerdir.

Sıfır Bir Adana Ne Zaman Başlayacak?

Her bölüm bir heyecan bir aksiyon bir hikaye olan Sıfır Bir Adana dizisinin başladığı günden bu güne hızlı ilerleyişi, takip eden izleyiciler için de ayrı bir heyecan yarattı. Bir youtube kanalı ile başlayan dizi zamanla yayılmaya ve televizyon kanalları gibi olmasa da youtube üzerinden de hızlı bir yükselişe geçmeyi başardı. Daha bir sezon bitmeden diğer sezonun başlangıç tarihine odaklanan seyirci için günler geçmez bilmezken, dizi artık youtube kanalından taşındı. Artık yayın tarihlerinin de değişebileceği üzere takip eden kitle için şunu söyleyebiliriz ki bu sene 3. sezonu yayınlanan Sıfır Bir Adana dizisinin 3. bölümü 24 Kasım 2017 Cuma günü yeni kanalında 19.01 de yayınlanacaktır.

Sıfır Bir Adana Hangi Kanalda?

Adana’nın son zamanlarda kaçırmadan izlediği yeni dizisi olan Sıfır Bir Adana dizisi artık yeni kanalında devam edecek. İlk çekildiği günden beri youtube kanalında yayınlanmaya başlayan dizi artık kendisini iyice tanıttığı ve azımsanmayacak bir izleyici kitlesini oluşturduktan sonra Blu TV yeni bölümleri için kendi kanalında yayın yapmak için kolları sıvadı. 24 Kasım 2017 Cuma günü 19.01’den itibaren Blu TV başına geçebilir ve dizinin kalan bölümlerine buradan devam edebilirsiniz. Her ne kadar amatör olsa da oldukça başarılı çekimler yapan ekip kendi ünlerini kısa bir sürede yayabilmiş ve yerli destekçileri kazanmaya başlamıştır. Artık siz de bu Blu Tv dizi, film kanalıyla beraber Adana filmine kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Önceki İçerikAndroid Hava Durumu Uygulamaları
Sonraki İçerikMike Tyson Kimdir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz