Star TV Whatsapp İhbar Hattı Numarası

3
4776

Star TV Whatsapp İhbar Hattı Numarası
Star tv, Cem uzan ve Ahmet Önal’ın önderliğinde 1989 yılında kuruluşu gerçekleşen, Türk televizyon sektörünün ilk özel kanal olma özelliğini taşımaktadır. Bu bakımdan özel bir yere sahip olan bu televizyon kanalı, kuruluşundan bu yana önemli yapımlara ev sahipliği yapmıştır.

Star tv, geçmişten bu güne yayımladığı pek çok haber, spor, magazin programları ve yarışma programları ile önemli bir seyirci kitlesine sahip olmayı başarmıştır. Televizyonculuk tarihinde gerek kamera karşısı gerekse kamera arkasında önemli işler yapan ve tecrübeli ekip barındıran bu kadro, her sene kendisini geliştirmeyi başarmıştır. Özellikle de Gündemin önemli ve hatıra sayılır seyirci kitlesini, yayımladığı televizyon dizilerinden sağlayan bu kanal kendisini haber kanallarında da ciddi şekilde takip ettirmeyi başarmıştır.

Star Tv, haber ihbar hattı ile siz de kayda değer görüntülerinizi takip ettiğiniz kanal ile paylaşabilirsiniz. Anlık olayları ya da gündeme damga vuracak gelişmeleri anlık kayda alabilir ve bunu değerlendirebilirsiniz. Sadece haber yayınları olarak ta algılamayın. Eğer ki haber kanalında, gündem gelişmeleri sonrası farklı ara kesitlerin olmasını dilerseniz bunu da görüşlerinizle birlikte aktarabilirsiniz. Örneğin bir- iki dakikalık komedi alanı veriliyorsa, komik videolarınızı paylaşabilirsiniz. Sadece yayın ekibi değil halkın da bu işe ortak olmasını isteyen kişilere bu şekilde yardımcı olabilirsiniz. 0 542 800 80 80, bu numara sayesinde takip ettiğiniz kanala ortak olabilirsiniz.

Önceki İçerikHalk TV Whatsapp İhbar Numarası
Sonraki İçerikKim Milyoner Olmak İster Whatsapp Başvuru Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

3 YORUMLAR

  1. 2009 subat ayında yasal usüllere göre devir etmiş olduğum sonava turizm petrol ürünleri ltd şirketinin devir tarihinden sonra oluşan borçları izmir yamanlar vergi dairesi tarafımdan üzerime yüklemek istiyorlar adalet ile kendimi temizleyemiyorum elimde tüm evraklarım var noter satışım ticaret sicil gazetesi yayınım yani tüm yasal usüllere rağmen mağdur edilmiş durumdayım ve maaşımda haciz uygulaması var evime bakamıyorum çocuklarım perişan ülkede adalet yok izmirde adalet yok

  2. Haberlerde gerçeğe uygunluk esastır haber de ismi gecen Hayri Türkyılmaz’ın kanalımız tarafından alalade ve biincsisizce övüduğünün bu ilkeyi görmezden geldiğinzon kesin kanıtıdır. Haberlern tüm boyutlarına, karşıt görüş ve iddialara yer vermek zorunluluktur. İddiaların muhatabı olan kişi ve kurumlardan bilgi ve yanıt almak, alınamıyorsa bunu haberde belirtmek gereklidir. Farklı görüş ve değerlendirmeleri bilmenin temel bir izleyici hakkıdir Haberde bahsi geçen Mudanya Belediye başkanı Hayri Türkyılmaz adlı şahsın etik bir yönetimle hizmet veremediginden mutevellit bu kişinin kanaliniz tarafından bunca övgüye layık görülmesini esefle kınıyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz