Instagram Hikaye Nasıl İndirilir

0
238

Snapchat uygulamasıyla hayatımıza giren hikayeler özelliği artık Instagram’a gelmesiyle Snapchat’dan daha fazla kullanılmaya başlandı diyebiliriz. Bildiğiniz gibi Snapchat üzerinden hikayeler özelliği günlük hayatta çok fazla kullanılmaktadır. Artık bu özelliği Instagram ile kullanmaya başladık. Instagram hikaye indir – Instagram story indir şeklindeki aramaların artması sonucunda, Instagram hikaye indirme işleminin nasıl yapılacağına anlatmak istedik…

Instagram Hikaye İndirme İşlemi Nasıl Yapılır
Bildiğiniz gibi hikaye olarak paylaşılan video ve fotoğraflar 24 saat sonra siliniyor. Eğer karşı taraf size bunları göndermiyorsa mutlaka ekran görüntüsü olarak almak isteyebilirsiniz. Tabi bu durumda da görüntü kalitesinde bir kayıp yaşanmaktadır ve istediğinizi gibi görüntüyü alamıyorsunuz.

Takip ettiğiniz yada takip etmediğiniz birinin hikayeleriniz kayıt etmek için ne yapmanız gerekiyor onları anlatalım. İOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlarda ‘Instagram story indir / Instagram story kaydet‘ vb.. uygulamaları kullanarak hikayeleri indirebilirsiniz. Bu yazımızda sizler için Instagram Hikaye İndirme : Story Saver – Android uygulaması ile indirme işlemi yaparak istediğiniz hikayeyi indirebilirsiniz.

Uygulamayı açtıktan sonra Instagram hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonra ise sizin ekranınızda bulunan kişilerin hikayeleriniz, istersenizde arama bölümünü kullanarak hikayesini indirmek istediğiniz kişinin hikayelerini indirebilirsiniz.

Instagram Story İndir: iStory – iOS
İOS sistemlerde ise aynı işlem üzerinden indirme işlemi yapabilirsiniz. Bu tarz uygulamalar App Store üzerinde pek fazla bulunmamaktadır. Güvenlik nedeniyle fazla bazı birkaç uygulama karşınıza çıkacaktır. Kullanımı oldukça basit olan iStory bunlardan birisi, ancak doğrudan indirmeye izin vermiyor. Hikayeyi gizlice tam ekran bir şekilde görüntüleyebiliyorsunuz. Tam ekran modunda ekran görüntüsü / ekran kaydı almanız yeterli olacaktır.

Önceki İçerikHuawei P40 Pro Teknik Özellikleri
Sonraki İçerikXiaomi Redmi Note 9S’e Google Camera Yükleme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz