Xiaomi Redmi Note 9S’e Google Camera Yükleme

0
1142

Xiaomi firması son zamanlarda yaptığı atılımlar ve ülkemizde de resmi olarak satışa sunulmasından sonra büyük bir çoğunluk Samsung modellerin dışında Xiaomi marka cihazları satın almaya başladı diyebiliriz. Bunun en büyük sebepleri ise fiyat performans ve arıza riskinin daha düşük olması diyebiliriz. Özellikle uygun fiyata kamera performansı yüksek cihazları piyasaya sürmesi kullanıcıları cezbetti diyebiliriz. Bu konumuzda ise kamera özelliği olarak ekleyebileceğimiz ve yeni modeli olan Redmi Note 9S modeli için GCam uygulaması nasıl yüklenir onu göstermek istiyoruz.

Google Camera uygulaması her model için farklı olarak apk dosyası çıkmaktadır. Cihaz piyasaya çıktıktan belirli bir süre sonra uyumlu hale getirilir ve piyasaya çıkartılır. İlk olarak uygulamayı buradan indiriniz. Daha sonra ise daha ise APK uzantılı bir dosya indirdiğiniz için Bilinmeyen Kaynaklar bölümünü aktif hale getirmeniz gerekmektedir. 

Menü tuşunu ya da Uygulamalar bölümünü kullanarak AYARLAR‘a gidin.Güvenlik’e basın ve Bilinmeyen Kaynaklar (Market üzerinden bilinmeyen uygulamaların alınmasına izin ver.

Buradan sonra işlem için kurulum başlayacak ve Google Camera uygulaması telefonunuza yüklenmiş olacaktır. Artık sadece uygulamayı açmak ve daha net fotoğraflar çekebileceksiniz.

Önceki İçerikInstagram Hikaye Nasıl İndirilir
Sonraki İçerikİnternet altyapı sorgulama nasıl yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz