WhatsApp Messenger 2.20.156 Beta Apk İndir

0
1084

WhatsApp Messenger 2.20.156 Beta Apk İndir
Bildiğiniz gibi en çok kullanılan sosyal medya üzerinde mesajlaşma uygulaması WhatsApp Messenger uygulamasıdır. Özellikle alternatif olarak farklı bir uygulama olmaması tek olarak piyasada kalmasına sebep oldu. Facebook firmasının satın almasından sonra ise büyük bir gelişme gösteren WhatsApp Messenger yeni özellikleriyle güncellemeler sayesinde kullanıcıları ile buluşuyor.

Haberleşmek isteyeceğiniz gruplar
Aileniz veya çalışma arkadaşlarınız gibi sizin için çok önemli olan gruplarla haberleşin. Grup sohbetleriyle tek seferde 256 kişiye kadar mesaj, fotoğraf ve video paylaşabilirsiniz. Ayrıca grubunuza isim verebilir, sessize alabilir veya bildirimleri tercihinize göre ayarlayabilirsiniz.

Whatsapp İndir

Kolay, Güvenilir Mesajlaşma
Aile ve arkadaşlarınızla ücretsiz* mesajlaşın. WhatsApp, mesaj göndermek için telefonunuzun İnternet bağlantısını kullanır, böylece SMS ücreti ödemezsiniz. Web ve masaüstündeki WhatsApp ile tüm sohbetlerinizi bilgisayarınızla sorunsuz bir şekilde senkronize edebilirsiniz. Böylece hangi cihazdan sohbete devam etmek sizin için daha kolaysa onu tercih edebilirsiniz. Masaüstü uygulamasını indirin veya başlamak için web.whatsapp.com adresine gidin.

Önceki İçerikCorona Virüsü Belirtileri Nelerdir?
Sonraki İçerikADSL – VDSL Modemlerde DNS Değiştirme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz