Teb Müşteri Hizmetleri Numarası

0
1458

Pratik Bankacılık

Sadece üç seçenekli menüsü ve arama nedeninizi tahmin eden teknolojisi ile size zaman kazandıran, yeni nesil TEB Pratik Telefon Bankacılığı hizmetinizde.

0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi, işlemlerinizi tek bir telefon ile günün 24 saati kolayca gerçekleştirmenizi sağlıyor.
Sesli İmza
Sesli İmza oluşturmak da kullanmak da çok basit! 0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi’ni aradığınızda Müşteri Temsilcisi’ne bağlanırken otomatik olarak sesli imzanızı oluşturmanız istenecektir. Bu adımdaki teklifi kabul ederek sesli imzanızı oluşturabilirsiniz. Sesli imzanızı oluşturduktan sonra Müşteri Temsilcilerimiz’den talep edeceğiniz bilgilendirmeler için kişisel bilgileriniz sorulmayacaktır. Sonraki aramalarınızda Müşteri Temsilcisi’ne bağlanırken öncelikle sesli imzanızı doğrulamanız istenecektir.
Sesli imzanızı istediğiniz zaman iptal edebilir ve daha sonra tekrar oluşturabilirsiniz. Bilgi alma dışındaki talep ve finansal işlemleriniz için SMS ile doğrulama ve Telefon Şubesi şifre kullanımı devam etmektedir.
Sesli Yönlendirme TEB’de!
0850 200 0 666 TEB Telefon Şubesi’ni aradığınızda artık sizi Sesli Yönlendirme ile karşılıyoruz. Yapmak istediğiniz işlemi birkaç kelime ile söyleyerek işlem yapacağınız menüye hızlıca ulaşabilir, işlemlerinizi kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Önceki İçerikInstagram Fotoğrafları Nasıl İndirilir
Sonraki İçerikAvea Hesaplı 300 Paketi Nasıl Yapılır?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz