Instagram Fotoğrafları Nasıl İndirilir

0
1213

Facebook’un satın almasından sonra neredeyse hergün güncelleme alan ve yeni özelikler ile karşımıza gelen uygulama için artık yeni bir dönem geliyor ve yeni bir uygulama ile karşımıza geliyor.Instagram için yeni uygulamanın adı Instasave uygulaması. Instasave uygulaması ile fotoğraflarınızı ücretsiz olarak yada beğendiğiniz uygulamaları ücretsiz olarak telefonunuza indirebiliyorsunuz. Instasave uygulamasını ise Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Instasave uygulaması ücretli ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor.Ücretsiz versiyonu ile sadece fotoğrafları indirebiliyorsunuz.Ücretli versiyonu ile ise video indirme işlemi yapabiliyorsunuz.

Aynı zamanda ücretli versiyonunda sadece video indirme özelliği değil aynı zaman da hesabınızda ki fotoğraflarınızıda yedekleyebiliyorsunuz.Aslında son özelliğe gerek yok diyebiliriz.Bildiğiniz gibi kayıt etme özelliğini ınstagram ayarlarında da yapabiliyorsunuz.

Önceki İçerikTürk Telekom Akıllı Telefonu TT175
Sonraki İçerikTeb Müşteri Hizmetleri Numarası
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz