Avea Hesaplı 300 Paketi Nasıl Yapılır?

1
24734

Türk Telekom – Avea Hesaplı 300 Paketi Nasıl Yapılır
Hesaplı 300 Paketi ile 30 gün boyunca geçerli Her Yöne 300 DK ve Her Yöne 3000 SMS sadece 20 TL! HESAPLI300 yazıp 5555 ’e SMS gönderin, Hesaplı 300 Paketi’niz cebinize gelsin!Hesaplı 300 Paketi’nden hemen faydalanmak için Avealı olmanız yeterli
Hesaplı 300 Paketi’nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 9 TL, mevcut Avea müşterileri için aylık 20 TL’dir.
Mevcutta Avea faturasız tarifelerinde bulunan ilk 10.000 müşteri faydalanabilir.
Pakete kayıt SMS ile veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilir.
Paket kapsamındaki faydaların geçerlilik süresi 30 gündür, kullanılmayan faydalar bu süre sonunda silinecektir.
Paketler, 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir. Paket alım sırasında yeterli bakiyesi olmayan müşterilere, 29 gün içinde yeterli bakiyesi olması durumunda paket tanımlanır.

Hesaplı 300 Paketi’nden yararlanacak numara eğer daha önce Avea numarası ise, numaranın tekrar Avea’ya taşındığı tarih ile numaranın Avea’dan taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.
Faydaların 3. şahıslara transferi mümkün değildir. Hesaplı 300 Paketi’nden Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart haricindeki bireysel faturasız tarifelerdeki müşteriler ve taraftar hat sahibi müşteriler yararlanabilir.
BİMcell, POCELL, Pttcell tarifelerinde bulunan müşteriler yararlanamazlar. Her yöne dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.

Önceki İçerikTeb Müşteri Hizmetleri Numarası
Sonraki İçerikWordPress Yeni Sürümü 4.4 Yayınlandı
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz