WordPress Yeni Sürümü 4.4 Yayınlandı

0
959

WordPress Yeni Sürümü 4.4 Yayınlandı
Dünyanın en çok kullanılan popüler açık kaynak kodlu olan blog yönetim sistemi wordpress geçtiğimiz günlerde yeni ürümü olan Clifford adıyla kullanıma sunuldu..Tabi yeni olan sadece yeni sürümü değil aynı zamanda Twenty Sixteen‘i temasınıda tanıttı.Neredeyse her alanda kolaylıkla kullanılan WordPress sistemi aynı zamanda büyük şirketler tarafından da tercih edilmektedir.Bu sürümünde ise birçok yeni özelliği ile karşımıza gelen WordPress İsmini Jazz müzisyeni Clifford Brown’dan alan WordPress 4.4 sürümü WordPress sitelerini yeni bağlantılar ve mobil uyumluluk açısından oldukça zenginleştiriyor.

Web dünyasının neredeyse 1/4 gibi büyük bir kısmınız hakim olan bu sistem yeni özelliği olan mobil uyumlu görselleriyle dikkat çekiyor.Yani wordpress sistemlerde artık görseller ekran boyutuna göre uygun bir şekilde görüntülebilecek.Tabi bu işlem için ise temanınızın ‘responsive’ olmasına gerek olmayacak.

Diğer yandan oEmbed sayesinde Cloudup, Reddit Comments, ReverbNation, Speaker Deck ve VideoPress içerikleri de bundan sonra kolayca WordPress içine eklenebilecek.

Yeni WordPress teması Twenty Sixteen
Son dönemde Javascript ile tamamen yenilenen Worpdress.com‘in yeni teması Twenty Sixteen ile yine klasik bir blog tipinde ama daha modern bir tasarım sunuyor. Wordpres.org’da önizlemesini görebileceğiniz tema çok ciddi bir farklılık arzetmiyor ama en son resmi temanın 1 yıl kadar önce yayınlandığı düşünülürse, WordPress meraklıları için hiç yoktan iyi olduğunu söyleyebiliriz.

Önceki İçerikAvea Hesaplı 300 Paketi Nasıl Yapılır?
Sonraki İçerikBütçenizi Eriten Sigaradan Kurtulmak Zor Değil
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz