Bütçenizi Eriten Sigaradan Kurtulmak Zor Değil

0
1689

Sigara kullanımı, hem bedeninizi eriten hem cebinizi eriten bir alışkanlıktır. Günde 1–2 paket sigara kullanan insanların, neredeyse kiraya, faturalara, tatil masraflarına yetecek kadar parayı, sadece sigaraya yatırması mümkündür. Fakat sigara tiryakisi ne kadar istese de kolaylıkla sigaradan kurtulamaz. Birkaç saatlik sigara bırakma denemesi, yoğun strese, gerginliğe, baş ağrısına sebep olur. Bu sebeple de hemen geri başlanır. Fakat artık sigara kullanıyormuş izlenimi vererek, sigarayı bıraktıran Elektronik sigara piyasaya sunulmuştur. Görüntü olarak sigaraya benzeyen ve sigara gibi duman benzeri buhar salan bu ürün, kullanan birçok kişinin kısa sürede sigaradan kurtulmasını sağlar.

Sanal Sigarayı Nereden Edinebilirim?

Elektronik sigara; sanal sigara ve e-sigara olarak ta adlandırılır. İnternet üzerinden ürünü satan birçok deneyimli firma bulunur. Bu firmalardan sipariş verdiğinizde, ülkenin her yerine çok kısa süre içinde ulaştırılacaktır. elektronik sigara , sigarayı kendi bedeniniz dahi fark etmeden bırakmanız için fırsat yaratır.

Sanal Sigara Pahalı mı?

Ülkemizde sigarayı bıraktırmak amacı ile sigara ücretlerinden çok yüksek vergiler alınır. Bu vergiler ise sigaranın birkaç ayda bir zamlanmasına sebep olur. Sigarayı bıraktırmak amacı ile piyasaya sürülen elektronik sigara fiyatları ise, düzenli sigara kullanan kişinin bir aylık masrafı kadardır. Üstelik sigarayı bıraktıran bir uygulama olduğu için yalnızca bir defa ödemeniz gereken ve içinde kullanılan likitin ise çok fazla maddi külfet getirmeyeceği bir uygulamadır.

Sanal Sigara Nasıl Kullanılır?

Sanal sigarayı kullanmak için ilk olarak cihazı almanız gerekir. Cihazla birlikte bir süre kullanabileceğiniz elektronik sigara likiti birlikte verilecektir. Likit sayesinde soğuk buhar salan ve duman çekiyormuş izlenimi yaratan sanal sigara, bırakma süresince size her hangi bir sıkıntı yaşatmaz. Üstelik içinde bulunan likitin, değişik aromalı seçenekleri vardır. Kendi zevkinize göre hangi aromayı isterseniz internetten alma olanağınız bulunur.

Sanal sigara ile sigarayı bırakma süresi; sigarayı bırakma süresi kişiden kişiye farklılık gösterir. Günde yalnızca 4-5 sigara içen kişilerin, daha kısa süre içinde bırakması mümkündür. Fakat günde 1-2 paket sigara kullanan kişilerin, sanal sigara kullanma süresi uzayacaktır.

Önceki İçerikWordPress Yeni Sürümü 4.4 Yayınlandı
Sonraki İçerikGeneral Mobile Discovery 2 Desen Kilidi Kırma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz