Ramiz Dayının ezeli rakibi Kenan Birkan

0
1134

Sezon finaliyle hayranlarını büyük merakta bırakan ekranların sevilen dizisi Ezel’de, Ramiz Dayı’nın ezeli rakibi Kenan Birkan’a kimin hayat vereceği sonunda kesinleşti. Kenan Birkan karakteri için birçok ünlünün ismi geçmiş ancak yapımcılar bu konuda ser verip sır vermemişti. Aylar süren bekleyişin ardından efsane dizi, Haluk Bilginer’i de kadrosuna katarak daha da güçlendi. Bilginer, Amerika’da çekilen “Newyork’ ta 5 Minare” filmini tamamladıktan sonra ayağının tozuyla çekimlere başlıyor.

Heyecanın dorukta olduğu sezon finaliyle ortaya çıkan birçok soru işareti de 13 Eylül’de atv’de izleyicilerle buluşacak dizinin yeni bölümlerinde yanıt bulacak. İşte sır gibi saklanan yeni sezona ilişkin birkaç ipucu: Kenan Birkan, tüm dengeleri değiştirecek. Peki nasıl? Kenan Birkan’ın her şeye gücü yetiyor. Peki bu güç, Ezel’i kendi tarafına çekmeye yetecek mi? Önümüzdeki sezon gün gelecek Kenan Birkan, Ramiz’e “Bana Ezel’i ver, peşini bırakayım” diyecek. Ramiz o zaman ne yapacak? Kenan Birkan’ın, Ezel’le baş etmek için bulduğu çözüm, nelere yol açacak? Ezel’in karşı hamlesi ne?

Önceki İçerikFacebookta Bu mesajı alanlar ölüyor
Sonraki İçerikFacebook This Request Can’t Be Sent Sorunu ve Çözümü
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz