Facebook This Request Can’t Be Sent Sorunu ve Çözümü

2
1189

Son günlerde arkadaşlık isteği gönderip facebook üzerinde bir uyarı iletisi alanların sayısı hızla artıyor. İşte bu hata iletisinin nedeniyle ilgili ufak bir konu açmayı uygun gördük. Facebookta 3 arkadaşlık isteğinden fazlasına sınırlama getirildi. Günlük limit olan 3’ü aştığınızda karşınıza;

This Request Can’t Be başlıklı

Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can’t be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you’re seeing this message in error, you can report the problem.

şeklinde bir ibare geliyor.

Türkçe açıklaması şu oluyor:

Bu Davet Gönderilemez

Bu kişiyi şahsen tanıyor musunuz ? Facebook’un kötü kullanımının engellemesi için bu davet gönderilemez. Daha fazlasını öğrenmek için Yardım Merkezi‘ne gidin. Eğer bu mesajı hatayla gördüğünüze inanıyorsanız, bu problemi rapor edebilirsiniz. Tek çözümü de şimdilik bu maalesef. Tam bir çözüm sayılmasada.

Önceki İçerikRamiz Dayının ezeli rakibi Kenan Birkan
Sonraki İçerikHotFile ile Nasıl Remote Upload Yapılır?
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

2 YORUMLAR

  1. Saçmalık Yemin Ediyorum Saçmalık Öle 3 gün Sınırı Falanda yok Ben 3 Haftadır Kimseyi Ekleyemiyorum Facebook ta milleti Premium Üye Yapmaya Yöneltiyor !!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz