İşte Benim Stilim All Star ne zaman başlıyor?

0
1642

Hafta içi ekranlarda her gün yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi olan yarışma olan İşte Benim Stilim yeni sezona yeni formatı ile başlayacak tüm zamanların en iyi yarışmacılarından oluşacak olan İşte Benim Stilim All Star yakında Tv8 ekranlarında olacak. Yarışmanın seyircisinin aklına ilk gelen sorulardan bazıları İşte Benim Stilim All Star ne zaman başlayacak ve İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları kimler olacak. Geçtiğimiz günlerde 3 Adam adlı programa katılan İşte Benim Stilim sunucusu Öykü Serter izleyenlere müjdeyi verdi ve çok yakında İşte Benim Stilim All Star olarak geleceklerini söyledi. Tv8 ekranlarının sevilen ve izlenen yarışması İşte Benim Stilim finalinden hemen sonra eski yarışmacılar ile iz bırakan yarışmacılar ile İşte Benim Stilim All Star ile geri dönecek.

Jüri üyeliğini Ivana Sert,Nur Yerlitaş,Kemal Doğulu ve Uğurkan Erezin’in yaptığı ve sunumunu Öykü Serter’in yaptığı İşte Benim Stilim All Star yeni sezonda da aynı isimler olacak ve bomba gibi bir giriş yapacak. Tv8 ekranlarında İşte Benim Stilim All Star rüzgarı esecek. Eylül ayında yayınlanacağı beklenen İşte Benim Stilim All Star yarışması Tv8 ekranlarında olacak.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR YARIŞMACILARI:
Emel Özkızıltaş
Aysegül Doğan,Nur Bozar,Özden Cerrahoğlu,Aysenur Balci,Gizem Güler,Özlem Özden,Tuğçe Ergişi,Zeynep Öztürk,İlbige Uzun
Aycan-Nurcan Şencan,Sara Koçoğlu,Almila Kuruoğlu,Nazlı Hamarat,Melek Balkan

Önceki İçerikAçelya Topaloğlu Kimdir?
Sonraki İçerikCep Telefonu Suya Düşerse Neler Yapılmalıdır?


Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz