Açelya Topaloğlu Kimdir?

0
5690

1986 İstanbul doğumlu olan oyuncumuz Açelya Topaloğlu, oyunculuğa Müjdat Gezen SanatMerkezi Konservatuarı ve Müjdat Gezen Sanat Merkezi Actor Studio’da eğitimlerini alarak başlamıştır.

Daha Sonra oyuncumuz Açelya Topaloğlu İlk oyunculuk deneyimini 2008 yılın”da başrollerini Meltem Cumbul ve Özcan Deniz”in paylaştığı Aşk Yakar isimli sevilen dizi”de Beldakarakteri ile yaşamıştır.2010 yılı ekranların adete Türk Polisiye dizisi haline gelen Arka Sokaklar adlı sevilen dizide Ahu Gözcü karakterini canlandırmıştır.

2012 yılına damgasını vuran ,başrollerinde Murat Han ve Gizem Karaca”nın rol aldığı Eve Düşen Yıldırım isimli sevilen dizi”de Muazzez”in en yakın arkadaşı Sevda karakterini canlandırmıştır.Sevda karakteri ile oyunculuk hayatında bir çok hayrana sahip olmayı başaran Açelya Topaloğlu, 2014 yılı yaz dönemi dizilerinden olan Kaçak Gelinler isimli komedi dizisinde Almilla rolünü üstlenmiştir.
Küçük yaşlarından itibaren Üniversiteye kadar olan dönemde dans ile ilgilenen Açelya Topaloğlu, Tan Sağtürk Dans Okulu Modern Dans bölümünde dans eğitimi almıştır. Kısa bir süre Anadolu Ateşi Dans Grubunda yer almıştır. Annesinin büyük desteği ile Üniversite çağına yaklaştıkça tiyatroya daha çok ağırlık vermiş, 2008-2009 yılında MSM-Actor Studio ‘da müzikal eğitimi alıp 2009 yılında MSM-Konservatuvar Tiyatro Bölümü ‘nü kazanıp 2013 yılında mezun olmuştur

Instagram hesabı: https://instagram.com/acelyatopaloglu
Twitter hesabı: https://twitter.com/AcelyaTopaloglu

Oynadığı reklamlar
-2013 – Ülker Teremyağ Gurme Kaymaklı-Teyzeler
-Garanti Bankası
-Koroplast
-Arçelik
-Avea

Önceki İçerikSurvivor 2016 Başvuru Formu
Sonraki İçerikİşte Benim Stilim All Star ne zaman başlıyor?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz