Patrick Ogunsoto Kimdir?

0
208

Patrick Ogunsoto Kimdir?
İzleyiciler tarafından merak edilen Patrick Ogunsoto Survivor yeni yarışmacısı kimdir. Futbolcu ve kariyerinin genelinde Yunanistan’daydı. 2019 yılında son katılım Patrick Ogunsoto ile yapıldı. Yunanistan takımında olacak olan Patrick Ogunsoto futbol takip edenler tarafından çok iyi tanınıyor. Aslen Nijerya Lagoslu olan yarışmacı 1983 yılında doğan yarışmacı şuan 35 yaşında yaklaşık 179 cm boyunda iddialı bir isim olarak karşımızda. Futbolda santrafor olarak çıkan Patrick Ogunsoto 262 karşılaşmasında toplam 109 golü vardır. Survivor Türk takımı için tehlikeli bir isim olarak görülüyor.

Oynadığı takımlar
Genellikle Yunanıstanın liginde forma giymiştir. PO Moudanion takımında 17/18 sezonu MA Iasmou, 16/17 sezonu Makedonikos, 15/16 sezonu Doxa Trilofou, 13/14 sezonu AE Ermionidas, 13/14 sezonu Acharnaikos, 12/13 sezonu Olymp. Volos, 12/13 sezonu Anag.Epanomis, 11/12 sezonu Akzhayik, 10/11 sezonu Lok. Plovdiv, 07/08 sezonu Ergotelis, 06/07 sezonu KVC Westerlo, 02/03 sezonu Ergotelis, 01/02 sezonu APOEL Nikosia, 00/01 sezonu Paniliakos takımında oynamıştır.

Survivor Yunan Takımı
AFRODİTİ SKAFİDA: 36 yaşında Olimpiyat oyunlarına iki kez katılmış. Sırık atlamada birçok madalyası vardır. Profesyonel antrenörlük yapıyor. Söylediğine göre onu hiçbir şey korkutamazmış.

DİMİTRA TSAGANOUÇ Yaşı 27, Mezun olduğu bölüm fizik tedavi Tsaganou maçlarında hakem. Söylediğine göre Güçlü karakterli ve hırslı.

DİMİTRA VAMVAKOUSİ: Yaşı 24, Mezun olduğu bölüm Ulusal Spor akademisikoleji. Hobi olarak dalış yapıyor. Sırık atlamada kariyer yapmış. Modelliğe başlamış. Söylediğine göre dinamik ve pozitif bir kadın.

DİMİTRİS MARGARİTİS: Yaşı 45, Hapishanede bekçilik yapıyor.

IOULİETA KİTRİNOU: Yaşı 26, 10 metre koşu da şampiyonluğu var. Turizmcilik yapıyor. Daha önce Türkiye’de yaşamış ve Türkçe biliyor.

KYRİAKOS PELEKANOS: 39 yaşında, Yaşadığı yer Kıbrıs. Eski basketbol oyuncusu, Adil ve savaşçı kişiliği varmış.

NADİA MAVROUDEA: 27 yaşında, yaşadığı yer Atina. CrosFit Dalında madalyaları var. Rekabetçi ve kendini en sert rakip olarak görüyor. Kişisel Eğitimci.

NİKOS KOSMAS: 26 yaşında, Atina’da yaşıyor. Çok küçük yaşta karateye başlamış. Karate eğitmeni ve kişisel eğitmen.

PANAGİOTİS KONSTANTİNİDİS: 24 yaşında, Atletlere özel beslenme koşluğu yapıyor. Karatede altın madalyası var.

RİA KOLOVOU: 30 yaşında, butik sahibi.

SPYROS GOURDOUPIS: 28 yaşında, doktorası var.

Önceki İçerikÇanakkale Şehitliği ve Şehitler Abidesi
Sonraki İçerikYüzükler Efendisinin Konusu Nedir?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz