Alperen Duymaz Kimdir?

0
399

Alperen Duymaz Kimdir?
3 Kasım 1992 tarih doğumlu Alperen Duymaz Ankara da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde eğitim almıştır. Televizyon da, yabancı bir diziden uyarlanan Show ekranlarında yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile kendisini tanıdık. Pretty Little Liars dizisinden uyarlanan dizinin konusu Güzel bir gece geçirmek için birleşen gençlerin gece sonunda bir arkadaşlarını kaybetmesini konu alır. Alper duymaz, Ali karakteri olarak dizide boy gösterir.

Boyu 183 cm kilosu da 74 kg olan Alperen Duymaz Modellik yapmaya başlamıştır. Modelliğin ardından reklam filmleriyle kariyerine devam etti.

Alper duymaz dizileri: Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Cesur rolüyle, Acı Aşk dizisinde Ali rolüyle, Bodrum Masalı dizisinde Ateș Ergüven, Çukur dizisinde Amir Emrah, Çarpışma dizisinde Kerem Korkmaz rolleriyle karşımıza çıktı.

İlk dizisi Tatlı Küçük Yalancılar oyunculuğuna seçildikten sonra Ankara’dan taşınarak İstanbul’a yerleşti. Rol arkadaşları Bensu Soral, Şükrü Özyıldız ve Büşra develi ile birlikte Tatlı Küçük Yalancılar dizisini seyircilerin gözdesi haline getirdi. İlk dizisinin ardından ikinci dizi oyunculuğu da geç olmadı Acı Aşk Adlı dizide Seçkin Özdemir, Selin Şekerci, Sezgi Sena Akay ile birlikte kendine yer buldu.

24 Yaşındayken, Kanal D ekranında bizlere sunulan Bodrum Masalı isimli dizide sağlam bir kadroyla beraber rol aldı. Dizide Ateş ismiyle ve 18 yaşında delikanlı hırslı bir yüzücü zengin hayatından gerçek hayatın içine dalış yapıyor. Ateş karakteriyle alakası olmadığını 2,5 ay boyunca karaktere alışmak için çabaladığını anlatıyor.

Gençken çok asi bir genç olduğunu evden çok kaçtığını anlatıyor. Öğretmen olan babasının okul konusunda baskı kurduğunu ama kendisinin yine pek takmadığını bildiriyor.

24 yaşındayken daha olgunlaştım diyemediğini hep yeni arayışlar içinde olduğunu bundan da çok mutlu olduğunu söylüyor. Konuşmasının ardından İnsan her gün yeni bir şey keşfediyor diye de ekliyor.

Dizide, Ateş karakterinin annesi rolünü Şevval Sam üstleniyor. Diziye katılan en son oyuncu olmasına rağmen rol arkadaşları ile başından beri anlaşmada sıkıntı çekmediğini de anlatıyor. Oyunculuğun aslında aklında hiç olmadığını, müzik sınavlarına hazırlandığını müziğin çok matematiksel olduğunu yapamadığını anlatıyor.

Önceki İçerikSamsung Galaxy J6 Plus Yazılım Güncelleme
Sonraki İçerikAvengers Endgame Ne Zaman Vizyona Girecek?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz