Hanifi Avcı Kimdir ?

0
1234


Hanifi Avcı Kimdir ? Hanefi Avcı (d. 1956, Karabıyıklı, Pazarcık, Kahramanmaraş), şu anda Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü yapmakta olan Türk bürokrat. 1956 yılında Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinin Karabıyıklı köyünde dünyaya gelen Hanefi Avcı, öğrenim yaşamına doğduğu köydeki Karabıyıklı İlkokulu’nda başladı. Ortaokulu Gaziantep’teki Karşıyaka Ortaokulu’nda, liseyi ise Ankara’daki Polis Koleji’nde bitirdi. Ardından Polis Enstitüsü’nde okudu ve lisans öğrenimi için girdiği Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 1980 yılında mezun oldu.

Hanefi Avcı daha sonra İçişleri Bakanlığı’na girdi ve bu dönemde sırasıyla Mersin, Diyarbakır, İstanbul illerinde şube müdürlüklerinde görev yaptı. 2003 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’na getirilen Avcı; 2005 yılında geçici olarak, 2006 yılında ise asaleten Edirne İl Emniyet Müdürü oldu. Hanefi Avcı Edirne İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı sırada, 18 Haziran 2009 tarihinde Resmî Gazete’de yayımlanan ortak kararname ile Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne atandı.

Hâlen birinci sınıf emniyet müdürü olarak Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü görevini sürdürmekte olan Hanefi Avcı, 2006 yılında TASAM’ın Stratejik Vizyon Sahibi Bürokrat Ödülü’nü kazanmıştır.

Önceki İçerikBilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğünün iletişim adresi
Sonraki İçerikKomedi dükkanı Tolga Çevik Genç Bakışta
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz