Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğünün iletişim adresi

4
1289

Ülkemizde Bilişim Suçları ile yapılan mücadelede yaşanan yoğunluk, bilişim alanında hizmet veren birçok firma ve kurumun genel merkezlerinin veya temsilciliklerinin İstanbul’da bulunması nedeni ile Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Bilişim Suçları Büro Amirliğinin kapatılması ve BİLİŞİM SUÇLARI VE SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNÜN kurulması İçişleri Bakanlığının 25/04/2007 tarihli onayı ile uygun görülmüştür.
İstanbul Valiliğinin 29/05/2007 tarihli onayı ile ilimizde Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü 03/09/2007 tarihinde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığına bağlı olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Vatan hizmet binası B-Blok zemin katta faaliyete geçirilmiştir.

İletişim Adresi

Önceki İçerikMüge Anlı Kimdir?
Sonraki İçerikHanifi Avcı Kimdir ?
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

4 YORUMLAR

  1. Merhaba,

    Ask.FM’den birileri kızıma hakaret etmiş. Firmaya yazdık. Ama sizin kanalınız üzerinden de bu firmadan IP adreslerini istemek mümkün mü?

    Bir de ZenMate gibi bir VPN/proxy ile korunan bir browser üzerinden bu hakaretleri anonim olarak yazmışlarsa, ZenMate ile kontak kurup gerçek IP adreslerini de öğrenebiliyor musunuz?

    Teşekkürler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz