General Mobile Discovery Şifremi Unuttum

3
15845

general-mobile-desen-sifresi-kirma
Soruyu Gönderenin Adı : yusuf / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru:bende general mobıl telefon var ve ben telefonun desen modelını unuttum ve ardından kulanıcı e posta ıstıyor ve bende gırıyorum ama olmuyor bı turlu acamıyorum ekranımı naısl açabilirim?

Cevap : Desen şifresi için sitemizde bir ok konu bulunamktadır.Yani biraz araştırma yaparak işlemi rahatça yapabilirsiniz.Bu işlemi yaptıktan sonra telefonunuzdaki tüm bilgiler silinecektir.Yani resimler,videolar,kişi listeniz vb..tüm bilgiler silinecek ve telefonunuz tamamen sıfırlanacaktır.

Peki General Mobile Discovery Sıfırlama Nasıl Yapılır

İlk olarak telefonunuz kapatınız.Daha sonra ise Ses Açma + Güç Butonu (Power) Tuşlarına basılı tutunuz General Mobile Yazısını gördüğünüzde ise elinizi ses açma tuşundan çekiniz.Ekranda Recovery geldiğinde ise tüm tuşları çekmeniz gerekmektedir.

Daha sonra ise Wipe Data / Factory Reset yazısı geldiğinde ise Ses kısma ve açma tuşu ile hareket ettiriniz.En son olarakda Güç tuşu ile onaylama yapınız.Ekranda ise Yes Delete All User Data bölümüne geliniz ve onaylayınız.

Not : bu işlem için mutlaka şarj durumunuz en az yüzde 50 olmasına dikkat ediniz.Aksi halde formatlama durumudna kapanması telefonda kalıcı hasarlar oluşmasına sebep olabilir.

Önceki İçerikCasper Via T7 Tablet Desen Şifresi Sorunu
Sonraki İçerikTurkcell T50 Desen Şifremi Unuttum
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

3 YORUMLAR

  1. general mobile discovery air tel im var telefonda bir uygulama var kilitleyici diye bazi uygulamalara şifre koydum uygulamanin kendisine de koydum ama şifreyi unuttum nasil kurtulabilirim

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz