Turkcell T50 Desen Şifremi Unuttum

2
7051

t50-modem-olarak-kullanmak
Soruyu Gönderenin Adı : reha / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Turkcell bayinsinde sözleşmeli olarak Turkcell T50 aldım ama ekrana yaptığım desen şifresiniz unuttum ve telefonumu açamıyorum.Desen şifresini nasıl kaldırabilirim yada silebilirim

Cevap : Desen şifresi için telefonun sıfırlamanız gerekmektedir.Yani telefonu ilk günkü gibi yapacak şekilde belirli tuşlara basarak sıfırlama işlemi yaparsanız ozaman telefonunuzu kullanabilirsiniz.Tabi bu işlem sonunda telefonunuzda bulunan tüm bilgilere silinecektir. Bilgiler ise .. Rehber,Resimler,videolar olacaktır.

Peki Turkcell T50 Sıfırlama işlemi nasıl yapılı onu görelim…

İlk olarak dikkat edilmesi gereken hususlardan biri sıfırlama yapacağımız telefonu şarj durumunun en az yüzde 50 seviyesinde olması gerekmektedir.Sıfırlama sırasında bir sorun olması durumunda yani kapanma durumunda kalıcı bir arızaya sebep olabilir.

Bu işlem için telefon üzerinde bulunan tuşlara kombine bir şekilde basarak yapabilirsiniz.Yani Ses açma tuşu ve power tuşu ile beraber basılı tutunuz.Ekranda kısa süre sonra recovery menüsü gelecektir.

bu ekrandan sonra wipe data/facetory reset bölümü gelecektir.Ses açma ve kapatma tuşlarına basarak işlemi power tuşu ile onaylayınız.Daha sonra ise Yes delete all ve Reboot System yaparak formatlama işlemini tamamlayınız.

Bu işlem sonrasında ise telefonunuzda hiçbir bilgi kalmayacaktır ve herşey silinecektir.

Önceki İçerikGeneral Mobile Discovery Şifremi Unuttum
Sonraki İçerikAvea Simkartım Reddedildi
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz