Casper Via T7 Tablet Desen Şifresi Sorunu

0
4557

casper-tablet-format-atmak
Soruyu Gönderenin Adı : MERAL ASLAN / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Casper tabletim var ama oğlum desen şifresini fazla girdiği için ekran kilitlenmiş ve tablet açılmıyor.Ekran şifresini nasıl silebiliriz yada kaldırabiliriz.

Cevap : Desen şifresi koyduysanız ve hatalı olarak giriş yaptıysanız cihaz kilitlenmiştir.bu yüzden sıfırlama yapılması gerekmektedir.Yani format atma yöntemi ile işlem yapabilir ve tabletinizi kullanabilirsiniz.

Tabi bu işlem sonunda yani format attıktan sonra tabletinizde hiçbir bilgi kalmayacaktır ve herşey sıfırlanacaktır.Peki bu işlem nasıl yapılır ona gelelim..

Casper Tablet format Atmak

Hızlı Çözüm İpuçları:
Tabletinizde sorun yaşadığınızda denemenizi önerdiğimiz hızlı çözüm adımları aşağıdaki gibidir:
1-Güç düğmesine 10 saniye basılı tutarak tabletinizi kapatıp, yeniden açabilirsiniz.(Tablet üzerinde reset tuşu var ise tabletinizi reset tuşu yardımıyla da yeniden başlatabilirsiniz.).
2- Ayarlar>Yedekle ve sıfırla>Fabrika verilerine sıfırla>Tableti sıfırla>Herşeyi sil adımlarını takip ederek tabletinizi fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.(SD kartı sil seçeneğini işaretleyin.) UYARI:Fabrika ayarlarına geri döndürme işlemi tabletinizin belleğini sıfırlar.Bu işlemi yapmadan önce yedeklerinizi almayı unutmayınız. SD kartınızı sıfırlamak istemiyorsanız, çıkarmayı unutmayınız.
3- Tabletiniz açılmıyorsa/CASPER/CASPER VIA/Android logosunda kalıyorsa http://www.casper.com.tr/yazilim-ve-surucu-arama adresinden tabletinize uygun yazılımı indirip, kurulum talimatı yardımıyla, SD kart kullanarak tabletinizi fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. UYARI: Bu işlem tabletinizin belleğini sıfırlayacaktır.

Önceki İçerikMacbookda Başlangıçta Açılan Programlar Nasıl Kapatılır
Sonraki İçerikGeneral Mobile Discovery Şifremi Unuttum
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz