En İyi Dosya İndirme Programları

0
1968

download

İnternetten dosya indirirken tarayıcıların indirme özellikleri biraz baş ağrıtabiliyor. Hal böyle olunca alternatif olarak sunulan ücretsiz yazılımlar hayat kurtarıcı olarak karşımıza çıkıyor. Şimdi sizlere en çok kullanılan yazılımlardan bir kaçını tanıtalım. Yazılımlar ücretsiz olmasıyla birlikte genellikle Türkçe desteğiyle birlikte bilgisayarımıza kuruluyor. Ve kullandığımız tarayıcılarla tümleşik halde çalışabiliyorlar.

Internet Download Manager

internet_download_manager

Internet Download Manager, programı ile internetten birden fazla indirme linkini daha hızlı ve daha kolay indirmenizi sağlayan bir indirme yöneticisi programıdır.

Internet Download Manager ile film, müzik, video, resim gibi bir çok dosyayı internet bağlantınızın kat kat üstünde hızla indirebilirsiniz. Dosyaları indirirken durdurma ve tekrar başlatma özelliği, dosya indirirken bağlantınız kesildiğinde daha önce kaldığınız yerden indirmenizi devam ettirme gibi bir çok güzel özellik bulunmaktadır.

Internet Download Manager ile izlediğiniz video ve filmleri eş zamanlı olarak hem indirebilir hemde dinleyebilirsiniz. Sade ve basit arayüzü ile her türlü kullanıcıya hitap eden bir programdır. İDM dosya indirmenin yanı sıra izlemekte olduğunuz herhangi bir videoyu bilgisayarınıza hızlı bir şekilde indirmenize de imkan sunuyor. Popüler video sitelerinden direkt olarak videolar indirebilirsiniz. Video indirmenin yanında beğendiğiniz animasyonları da IDM ile indirebilirsiniz.

Özellikleri:

. FTP, HTTP, HTTPS, SHTTP, Proxy desteği bulunmaktadır.
. Dosya indirme hızını arttırma.
. Türkçe dil desteği bulunmakta.

Programı indirmek için linke tıklayın -> Internet Download Manager

Jdownloader

jdownloader

JDownloader, java tabanlı ve açık kaynak kodlu ücretsiz bir indirme yöneticisi. JDownloader, Rapidshare – Megaupload – Hotfile başta olmak üzere hemen hemen tüm dosya barındırma sitelerinden dosya indirmeyi kolaylaştırmak amacı ile üretilmiştir. Kullanıcılarına çoklu paralel indirme, captcha algılama, otomatik dosya çıkartma ve daha birçok ayrı özellik sunar. Programın içerisinde link şifreleme desteği vardır.CCF, RSDF ve yeni olan DLC dosyalarını aktarım özelliklerine de sahiptir.Ayrıca Youtube, Vimeo, Clipfish gibi sitelerden doğrudan olarak video indirebilme olanağı sunar. JDownloader için Java Runtime Enviroment (jre/jdk) 1.5 ya da üst sürümleri gerekir.

Programı indirmek için linke tıklayın -> Jdownloader

Orbit Downloader

orbit-downloader

Orbit kolay kullanımlı ve üstün özelliklere sahip bir dosya innDirme yöneticisidir. Yazılım kendi kategorisindeki tüm diğer yazılımların sahip olduğu standart özellliklerden çok daha fazlasına sahiptir. Bunlardan bazıları; youtube videolarını ve rapidshare dosyalarını innDirebilme, siteler üzerindeki flashları yakalayabilme, metalink desteği olarak sıralanabilir. Yazılım Türkçe dil desteğine sahiptir ve tamamen de ücretsizdir.

Orbit’in Özellikleri:

  • Müzik, video ve medya yayın akışlarını indirme
  • İnanılmaz İndirme Hızı
  • Süper Hafif: Küçük boyutlu ve kaynak harcama dostu
  • Rapidshare indirme desteği.
  • Internet Explorer, Firefox, Maxthon ve Opera Desteği.
  • Metalink indirme desteği.
  • HTTP, HTTPS, FTP, MMS, RTSP ve RTMP protokolleri desteği.
  • Ayarlanabilir Proxy Sunucu Desteği.
  • İndirme durdurmak ve devam etme desteği.
  • Genel indirme yönetimi.

Programı indirmek için linke tıklayın -> Orbit Downloader

Önceki İçerikOperating System is Not Supported Hatası
Sonraki İçerikSanal Disk Oluşturma ve CD Yazdırma Programları
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz