Operating System is Not Supported Hatası

2
6435

enkisa.com_uyumlukuk_modu

Operating System is Not Supported Hatası
Aslında tam olarak bir hata değil sadece bazı programların gerekli yazılımları desteklemesi ve yüklenmesi gerektiğini anlatan bir uyarıdır.Mesela İnternet Explorer 10 yüklemek istiyorsanız ilk olarak service pack son sürümü yüklemenizi isteyecektir.Daha sonra bu işlemi yapılabileceğini söyler ya da yüklemek istediğiniz bir oyun var ise oyundan önce uyumluluk modunu ayarlamnızı ister.Yani Windows vistada olan bir programın windows 7 içinde çalışabileceğini söyler.

Bunun için ilk olarak yüklenecek uygulamayı
1-Dosyaya sağ tıklayınız
2-Özellikler’i seçiyoruz.
3-Üst tarafta “Uyumluluk” alt başlığında “Uyumluluk modu”nun altındaki “Bu programın çalıştıracağı uyumluluk modu:”nun yanına tik koyup Altındaki seçeneklerden “Windows XP (Service Pack 3)”ü seeçiyoruz ve son olarakda tekrar yükleme işlemi deniyoruz.

Önceki İçerikMystery Trackers 5 Sistem Gereksinimleri
Sonraki İçerikEn İyi Dosya İndirme Programları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

2 YORUMLAR

  1. Teşekkürler işte kısaca böyle anlatılır 10 dakikalık video çekmişler bir işe yaramadı kısaca yazsanıza sorun uyumlukda teşekkürler yardım için….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz