Android Almanca Türkçe Çeviri Uygulamaları

0
1733

Android Almanca Türkçe Çeviri Uygulamaları
Günümüz eğlence ya da bilgi çağında teknolojinin artmış olmasından kaynaklı olarak telefonlara olan ilgi de aynı ölçüde artmıştır. Uzun vadeli kullanımlarda telefonlara çok ihtiyaç duyulmasa da kısa vadeli işlerde olmazsa olmaz durumundadır. Bir farklı ülkeye seyahat etmek olsun ya da anlık farklı dil eksiğinizi tamamlamak olsun elinizin altında bulunabileceği bir imkan ararsınız. Almanca Türkçe çeviri programlarına da aynı şekilde ihtiyacınız olabilir. Bu bağlamda 5 adet basit arayüzlü, hızlı ve anlık ihtiyacınızı karşılamada kullanabileceğiniz, gerek internet bağlantısına ihtiyaç durabileceğiniz ya da buna ihtiyaç kalmayan, telaffuzu olan ve kullanımı kolay bazı uygulamaları sizlere sunduk. Aynı zamanda ücretsiz olan bu uygulamaları deneyip kendinize göre olanını telefonunuza kurabilirsiniz.

Almanca Türkçe Çeviri

Dünya dillerinde İngilizce’den sonra oldukça çok kullanılan ve ihtiyaç olan Alman dilini öğrenmek istiyorsanız bir uygulamaya ihtiyacınız olacak. En azından telefonunuzun bir kenarında bulundurulması gerek. Tabi bu durum daha çok o ülkeye seyahat ettiyseniz ve günlük dil ihtiyacınızı karşılayabilmek için önemli olacaktır. Almanca Türkçe çeviri uygulaması ile ister kelime çevirin isterseniz cümle zincirini çevirin, size oldukça çok yararı dokunacaktır. Anında başlangıç, anında arama, panodan çevir gibi özellikleri bulunmaktadır. Uygulamanın kullanımı da oldukça basittir. Ne çok detaylı ne de çok karışıktır. İhtiyacınıza yönelik hızlı bir çeviri imkanı sunar. Uygulama içerisindeki çevirilerle ilgili olarak paylaşım butonu da bulunur. Arkadaşlarınız ile kullanabilir ve katılmasını sağlayabilirsiniz.

Almanca Türkçe Sözlük
Almanca Türkçe Sözlük
Developer: ZenSoft
Price: Free

Türkçe Almanca Çeviri

Dil çeviri uygulamaları özellikle son zamanlarda oldukça önem kazanmaya başladı. Günümüz yaşamlarında artık bilinen ya da dünya dilinin öğrenimi yanında farklı dil kazanma arayışları başladı. Bunun içerisinde yurt dışında oldukça çok ziyaret edilen bir ülke olan Almanya’da yaşam fazlalaştıkça insanların da o bölgelere gitme ihtiyaçları ya da istekleri arttı. Haliyle dil öğrenim ihtiyaçları da arttı. Kolaylıkla günlük yaşam konuşmalarını bu uygulama sayesinde çevirilerini yaparak kullanabilirsiniz. Ayrıca uygulamada sadece yazı çevirisi değil, üstüne sözlü olarak telaffuz da bulunmaktadır. Bu sizin dil gelişiminize oldukça çok katkısı bulunacaktır. Yapacağınız çevirileri kaydetme özelliği bulunmaktadır. Telefonunuzun internet bağlantısı kapalı da olsa önceki kayıtlarınızdan arama yapabilirsiniz.

Türkçe Almanca Çeviri
Türkçe Almanca Çeviri
Developer: Codec Apps
Price: Free

Türk-Alman Tercüman

Günlük hayatta farklı bir ülkede bulunuyorsanız ve dil düzeyiniz yeterli değilse illa ki size en yakın olan telefonunuzdan bir uygulamaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Elinizin altında olması bir avantaj olacağından size en yakın uygulamalardan birini yükleyerek ihtiyaçlarınızı her zaman görebilirsiniz. Sadece bir yabancı ülkede yani Almanya’da bulunmanız gerekmez bunun yanı sıra bulunduğunuz herhangi bir yerden dil öğrenmek istiyorsanız ve kelime dağarcığınızı artırmak istiyorsanız bu uygulama size yardımcı olabilir. Türk-Alman Tercüman uygulaması içerisinde çift taraflı kelime ya da cümle taraması yapabilirsiniz. Tarama yaptığınız kelime ya da cümleleri hoparlör butonuna tıklayarak seslendirmelerini de yapabilirsiniz. Bu sayede hem yazılışlarını öğrenir hem de telaffuzları ile zaman kaybetmezsiniz.

Türk-Alman Tercüman
Türk-Alman Tercüman

Alman Türk Çevirmen

Dil öğrenmek günümüzde artık çok kolay bir yol haline geldi. Bakıyoruz, günlük hayatta dışarıda her yerde bir dil öğrenme kursları ya da internette her yerde dil öğrenme ile alakalı dersler videolar var. Buralardan faydalanarak hızlı bir şekilde dil öğrenebilirsiniz. Ancak ne bilgisayar ne de kurs diyorsanız son çare sizin elinize telefonlar kalıyor. Yani telefon uygulamaları ile istediğiniz dil üzerinde alıştırmalar yapabilirsiniz. Eğer öğrenmek istediğiniz dil Almanca ise Alman Türk çevirmen uygulaması sizin ihtiyaçlarınıza karşılık verebilir. Kullanışlı ve basit bir arayüzü bulunmaktadır. Uygulaması tamamıyla ücretsiz olması ile birlikte kelime ve cümle çevirileri yapabilirsiniz. Hatta bunları söylettirebilir ve son olarak arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Alman Türk Çevirmen
Alman Türk Çevirmen

Almanca Türkçe Tercüman

Dünyada en çok Türklerin yaşadığı 2. ülke olan Almanya’da yaşam ve çalışma koşullarının gelişmiş olması, yerli halkın bir nebze göç etmesine hala sebeptir. Bu bakımdan İngilizce hala bir dünya dili olsa da gideceğiniz bölgede sadece turist olarak durmaktan çok yerleşik hayata geçecekseniz Almancayı öğrenmek durumunda kalabilirsiniz. Bunun için oldukça çok imkan olmasına rağmen biz kolay yoluna kaçarım diyorsanız android telefonlardan ulaşabileceğiniz çeviri programlarından yardım alabilirsiniz. Bunlardan biri olan Almanca Türkçe tercüman uygulaması sizlere dil öğrenimi ve uygulaması konusunda yardımcı olabilir. Gayet rahat ve basit bir arayüzü bulunan uygulamanın kullanımı da oldukça basittir. Çift taraflı çeviri kullanabilir ve telaffuzlu olarak öğrenebilirsiniz.

Almanca Türkçe Çeviri
Almanca Türkçe Çeviri
Developer: maxapps
Price: Free

Önceki İçerikInstagram Önerilenler Nasıl Silinir
Sonraki İçerikAndroid Galeri Şifreleme Uygulamaları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz