Innjoo Mobile Akıllı Telefon Format Atma / Hard Reset

0
202

Ülkemizde satışta olan bir çok akıllı telefon modeli bulunmaktadır. Tabi yurt dışından gelen satışta olmayan modellerde bulunmaktadır. Bu modellerden biriside Innjoo Mobile markalı cihazlar.

Genel olarak android işletim sistemine sahip bu cihazlar çin malı olarak tanımladığımız cihazlar olarak söyleyebiliriz. Bu cihazlarda söylediğimiz gibi android işletim sistemine sahip oldukları için diğer android cihazlarda olduğu gibi tuş kombinasyonları ile format atabilir ve cihazı kolayca sıfırlayabilirsiniz.

1- İlk olarak cihazınızın şarj durumunu kontrol ediniz. Eğer az bir şarjı varsa en az yüzde 50 olacak şekilde cihazınızı şarj ediniz.
2- Daha sonra cihazınızda kayıtlı Gmail hesabınızdan çıkış yapınız.
3- Sıfırlama işlemi için ilk olarak ses açma tuşuna basınız ve beraberinde on-off tuşuna basınız. Bu işlem biraz uzun sürebilir ve ekrana logo gelene kadar bırakmayınız. Ekrana logo gelince tüm tuşları bırakınız.

4- Daha sonra ise ekrana Hard Reset ekranı gelecektir. Buradan wipe data factory reset bölümünü seçiniz ve gelen ekrandan ise Yes dedikten sonra sıfırlama işlemini tamamlamış olacaksınız.

Önceki İçerikOppo A73 Teknik Özellikleri
Sonraki İçerikOppo A73 Ekran Görüntüsü Alma
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz