Oppo A73 Ekran Görüntüsü Alma

0
216

Oppo ekran görüntüsü nasıl alınır? Oppo ekran videosu alma işlemlerini detaylarıyla hazırladık. Oppo cihazlarda, model farketmeksizin ekran görüntüsü alma işlemi aynıdır.

Android işletim sistemine ait akıllı telefonlarda ekran görüntüsü neredeyse aynı ve zahmetsiz bir işlemdir. Aynı şekilde Oppo modellerden de aynı işlem yapılarak ekran görüntüsü alma işlemi yapılabilir. Oppo A93 ekran görüntüsü alma, Oppo A5S ekran görüntüsü alma, Oppo A74 ekran görüntüsü alma veya Oppo A5 2020 ekran görüntüsü alma işlemleri aynı ve zahmetsiz. Bu işlem için 3. parti bir uygulama kullanmanıza gerek yok.

Oppo A93 ekran görüntüsü alma, Oppo A5S ekran görüntüsü alma, Oppo A74 ekran görüntüsü alma veya Oppo A5 2020 ekran görüntüsü alma işlemini cihazın kendi özeliğini kullanarak yapabilir ve daha sonra istediğiniz gibi düzenleyebilir, paylaşabilir ve istediğiniz şekilde gönderebilirsiniz.

1. Oppo A5 ekran görüntüsü alma

1- Ekran görüntüsünü almak istediğiniz ekranı ayarlayın.

2- Şimdi yapmanız gereken, güç tuşunu ve ses kısma tuşunu aynı anda bir saniyeliğine basılı tutmak.

3- Deklanşör sesini duyduktan sonra veya ekranınız kararıp eski haline geldikten sonra çekmiş olduğunuz ekran görüntüsünün bir önizlemesini göreceksiniz.

4- Ekran görüntüsünü düzenleyebilir, paylaşabilir veya beğenmediyseniz silebilirsiniz.

5- Çekilen ekran görüntüsünü galerinizde bulabilirsiniz.

2. Yöntem

Oppo ekran görüntüsü alma yöntemlerinden bir diğeri de üç parmak hareketiyle ekran görüntüsü almaktır. Öncelikle bu özelliğin aktif olduğunu doğrulamanız gereklidir. Aşağıdaki işlemleri uygulayarak bu özelliğin aktif olup olmadığını görebilirsiniz.

Ayarlar’a gidin. Akıllı Kolaylık ve ardından Jest ve Hareket seçeneğine dokunun. Açılan sayfada “Üç Parmakla Ekran Görüntüsü” özelliğini aktive edin. Ardından aşağıdaki işlemleri gerçekleştirebilirsiniz.

1- Ekran görüntüsünü almak istediğiniz ekranı ayarlayın.

2- Üç parmağınızı da ekrana dokundurun ve yukarıdan aşağıya hızlı bir biçimde kaydırın.

3- Deklanşör sesi, telefon titreşimi veya ekranın kararıp yerine gelmesinin ardından ekran görüntüsünü başarıyla aldığınızı görebilirsiniz.

4- Alınan ekran görüntüsü galerinize kaydedilecektir.

Önceki İçerikInnjoo Mobile Akıllı Telefon Format Atma / Hard Reset
Sonraki İçerikSamsung Galaxy M21 Teknik Özellikleri
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz