Instagram Önerilenler Nasıl Silinir

0
5373

Instagram Nedir
Instagram, hayatın anlarını yakalayıp paylaşmanın basit bir yoludur. Neler yaptıklarını görmek için arkadaşlarınızı ve akrabalarınızı takip edin ve tüm dünyadan sevdiğiniz şeyleri paylaşan hesaplar keşfedin. 500 milyonu aşkın kişiden oluşan topluluğa katılıp, gününüzün önemli veya önemsiz istediğiniz tüm anlarını paylaşarak kendinizi ifade edin.
Instagram’ı kullanarak:
– Profilinizde tutmak istediğiniz fotoğrafları ve videoları paylaşabilirsiniz. Bunları filtreler ve yaratıcı araçlarla düzenleyebilir ve birden fazla klibi tek bir videoda birleştirebilirsiniz.
– Hikayenizde birden fazla (istediğiniz kadar!) fotoğraf ve video paylaşabilirsiniz. Yazı ve çizim araçlarıyla bunlara canlılık katabilirsiniz. 24 saat sonra kaybolurlar ve profilinizde ya da akışta gözükmezler.

Instagram
Instagram
Developer: Instagram
Price: Free

Instagram Facebook tarafından satın alındıktan sonra daha fazla gelişti ve yeni özellikler eklenmeye başladı. Bu özelliklerden bazıları işe yararken bazılarıda can sıkmaya devam ediyor. Bu özelliklerden biriside arama bölümünde oluşan önerilen kişiler olarak görülmektedir. Sizin arkadaşlarınız olsun olmasın yada yakınınızdaki kişilere göre yada sonra bakılan kişilere göre Kişi bölümünde tanımadığınız kişiler çıkabiliyor.

Instagram Önerilenler Nasıl Silinir – Instagram Önerilenler Silme

Peki bu durumu nasıl temizleyebiliriz yani Instagram önerilen bölümünü nasıl silebiliriz onu görelim.. Listeyi tamamen kaldırmak diye bir şey yok.. Sadece bazı istemediğiniz kişileri gizleyebiliyorsunuz.. Bu gizleme işleminide çok basit bir şekilde yapabilirsiniz.
1- İlk olarak Önerilen kişiler bölümüne geliniz ve daha sonra silmek istediğiniz kişinin üzerinde dokunun ve basılı tutunuz.

2- Daha sonra ise karşınıza gizle bölümü gelecektir. Buradan istediğiniz gibi kişiyi gizleyebilir ve kaldırabilirsiniz.

3- Bu şekilde yaparak Instagram üzerinden size önerilen kişileri silebilir ve sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Tabi bazı durumlarda daha var ve buda arama sonrası oluşan kayıtlardır. Instagram üzerinden yaptığınız kayıtları ise vereceğimiz link üzerinden silebilir ve temizleyebilirsiniz.

Önceki İçerikVodafone Freezone Nasıl Geçilir
Sonraki İçerikAndroid Almanca Türkçe Çeviri Uygulamaları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz