Vodafone Freezone Nasıl Geçilir

0
28407

Vodafone Freezone Nedir
Vodafone üzerinde birçok kampanya bulunmaktadır. Bu kampanyalardan faydalanabilmek için ise Vodafone üzerinde kullanabileceğiniz Freezone tarifesine geçebilirsiniz.. Vodafone Freezone üzerinden birçok kampanyadan faydalanabilirsiniz. Diğer operatörlerde olan Genç tarife işlemi Vodafone Freezone olarak görülmektedir. Vodafone Freezone üzerinden Faturalı ve Faturasız olarak faydalanabilirsiniz. Vodafone Freezone üzerinde sadece tarifeler değil farklı kampanyalardan da faydalanabilirsiniz. Vodafone Freezone ile indirimli sinema biletleri, farklı android uygulamaları vb. birçok kampanyalardan faydalanabilirsiniz.

Vodafone Yanımda Uygulaması
Siz yeter ki isteyin. Vodafone Yanımda’yı şimdi indirin; zamandan kazanın, işlerinizi neredeyseniz orada kolayca halledin. Vodafone Self Servis uygulaması, yeni ismiyle hizmetinizde: Vodafone Yanımda.
Vodafone Yanımda uygulamasını telefonunuza indirip, hattınızla ilgili bir sürü işlemi hiçbir ücret ödemeden* yapabiliyor ve size özel fırsatları takip edebiliyorsunuz.

Vodafone Yanımda
Vodafone Yanımda
Developer: Vodafone Holding
Price: Free

Vodafone Freezone Nasıl Geçilir – Nasıl FreeZone’lu Olurum

26 yaş altındaki abonelere özel FreeZone Gençlik Kulübü’ne üye olmak için FREEZONE yazıp 1525’e SMS göndermek yeterli. FreeZone’lu olma talebiniz alındığında ve gerçekleştirildiğinde size SMS ile bilgi vereceğiz.
FreeZone fırsatlarından tarife fark etmeksizin yararlanabilirsiniz.
Eğer hattınızın yasal sahibi 26 yaşından büyükse, kendinizi, kütük bilgileriniz uyuştuğu takdirde 542’yi arayıp hattın kullanıcısı olarak tanımlatabilirsiniz.
Vodafone FreeZone’lu olup olmadığınızı kontrol etmek için FREEZONESORGU yazip 1525’e gönderebilirsiniz.

Önceki İçerikTatil Köylerinde En Güzel Tatil Seçenekleri Hangi Şehirde?
Sonraki İçerikInstagram Önerilenler Nasıl Silinir
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz