Mobil Ağa Erişilemiyor Hatası ve Çözümü

123
159428

 

Android telefonlarda ne çok görülen hatalardan biride Mobil Ağa Erişilemiyor hatasıdır.Yani bu durumda mesaj gönderemessiniz,arama yapamassınız.Bir işlem yapmak isterseniz sürekli karşınıza Mobil Ağa Erişilemiyor şeklinde bir hata verecektir.Bu gibi durumlarda ilk olarak telefonu kapatıp açınız ve simkartınızı söküp takınız.Eğer bu yöntem işe yaramassa yapacak tek bir yöntem kalacaktır.

imei-sorgulama-nasil-yapilir

Eğer telefonunuz yurtdışından geldiyse pasaport ile değilde yasal olmayan yollarla kayıt işlemi yaptırdıysanız büyük ihtimal imei numarası kapanmıştır.Yani buradan girip imei kontrolü yaptırmanız gerekecektir.

İmei sorgulama nasıl yapılır

Önceki İçerikSistem Gereksinimlerini Nasıl Öğrenebilirim
Sonraki İçerikAdobe Illustrator İle 3D Yazı Yazmak
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

123 YORUMLAR

  1. Telefonun entegresi yani bizim bildigimiz adıyla antenin ayakları yatmış da olabilir teknkk servise goturun kontrol edin sebeb bu kadar basitte olabilir durduk yere imei den de olmayin

    • bak şimdi sen yıldız kare 06 kare yaz numara yazma yerine sonra ara orada ımeı var eger null-null yazıyosa servise vermen gerekiyo imei silinmiş demektir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz