Adobe Illustrator İle 3D Yazı Yazmak

0
4922

Adobe Illustrator İle 3D Yazı Yazmak
Adobe firmasının birçok alanda programları olduğunu biliyorsunuzdur.En popüler olanı ise photoshoptur.Genel olarak ise resim düzenleme üzerine çalışmaları bulunuyor.Yani resimlere istediğimiz efekleri vermek düzenlemeleri yapmak ile ilgilidir.
Şimdi ise Illustrator ile 3D yazı yani 3 boyutlu yazı nasıl yazılır istediğimiz bir yazıya 3D görüntüsü nasıl kazandırabiliriz basit bir şekilde onu göreceğiz.İlk olarak Illustrator programımızı açıyoruz ve yeni bir sayfa açıyoruz.Yapmak istediğimiz çalışmaya göre istediğimiz bölümü seçiyoruz ve yeni sayfamızı açıyoruz.
3d-yazi-yazmak

Daha sonra yeni sayfa açma işleimi tamamlıyoruz.Enkisa olarak bir kendi site ismimizi yazdıktan sonra ise sırasıyla şu ayalara giriyorsunuz.Resim seçili halde iken yukarıdaki panelden Effect >> 3D >> Extrude & Bevel bölümüne geliyorsunuz.
3d-yazi-nasil-yazilir
Karşınıza 3D yazı işlemi için gerekli panel açılacaktır.Bu panelde istediğiniz yapabilirsiniz.Ama biz örnek için kendi ayarlarımıza vereceğiz ve sonucu göreceğiz.Bizim yaptığımız ayarlar ise aşağıdaki görseldeki gibidir.

Önceki İçerikMobil Ağa Erişilemiyor Hatası ve Çözümü
Sonraki İçerikNokia Asha Güvenlik Kodunu Unuttum
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz