Microsoft Edge Anasayfa Değiştirme

1
9719

Yeni bir işletim sistemi olan Windows 10 ile beraber yeni programlarda geldi.Bu programlardan biride daha önce İnternet Explorer olarak alıştığımız yeni adıyla Microsoft Edge oldu.Microsoft Edge Windows 10 ile beraber gelen yeni tarayıcıdır.Diğer yani Explorer’e göre daha hızlı bir yapıya sahip olan Microsoft Edge aynı zamanda ayarlarıda farklı yani özellikle yerleri farklı diyebiliriz.İnternet Explorer’da bulunan ana sayfa değiştirme işlemi anı zamanda Microsoft Edge için de geçerli bir durum yani istediğiniz ana sayfadan başlatabilir ve istediğiniz başlangıç sayfasını ekleyebilirsiniz.

Microsoft Edge Ana Sayda Değiştirme İşlemi

-Daha sonra Diğer eylemler “…” > Ayarlar > Gelişmiş ayarları görüntüle’yi seçin. Adres çubuğunda şununla ara bölümünün altındaki listeden Yeni ekle’yi seçin.

00

-Web siteyi seçin ve ardından Ekle’yi seçin.Buradan Anasayfa olarak görülmesini istediğiniz bir URL yazarak ekleme işlemi yapabilirsiniz.

000

-Bu siteyi varsayılan arama sağlayıcınız olarak ayarlamak için Adres çubuğunda şununla ara bölümü altındaki listeye geri dönün ve seçin.

Yada diğer bir seçenek olan Microsoft Edge için Ana Sayfa butonu bölümünden istediğiniz bir başlangıç sayfası ekleyebilirsiniz.
microsoft-edge-giris-sayfaasi-degistirme

Giriş sayfası bölümüne istediğiniz bir Adres yazarak başlangıç sayfasını değiştirebilir ve kaydet dedikten sonra her zaman sizin belirlediğiniz adresten işleme devam edecektir…

Önceki İçerikAndroid Uygulaması Nasıl Yapılır
Sonraki İçerikiPhone 6 Simgelerini Değiştirmek
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz