Android Uygulaması Nasıl Yapılır

0
1504

Son zamanlarda bilgisayardan çok mobil cihazlardan internete giriliyor ve mobil cihazların önemi daha çok artıyor.Tabi sadece ziyaretçi değil uygulama ve oyunlarda genel olarak bilgisayar üzerinden değil akıllı telefonlar yada tabletler tarafından yapılmaktadır.Tabi bu durum mobil cihazların önemini daha çok arttıyor.Bir web siteniz varsa ve Google Play için Android uygulamanızı yapmak istiyorsanız bu işlem eskisi gibi zor değil.Android uygulama için gerekli olan Java bilgisi olmadan da Android uygulamalar yapabilirsiniz. AppsGeyser sayesinde ücretisiz olarak Android uygulama yapabilir ve hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz.Aynı zamanda uygulamayı geliştirme,Google Play’e yükleme ve gelir elde edebilirsiniz. AppsGeyser kolay ve basit bir şekilde kendi blogunuz için Android uygulamasına sahip olacaksınız..

1-AppsGeyser sitesine giriş yaptığınız zaman Create ile devam etmelisiniz Buradan size gerekli olan seçeneği seçmelisiniz.Yani Web sitesi için bir uygulama istiyorsanız Web seçeneğini seçmelisiniz…

android-uygulama-yapmak copy

2-Gelen ekrandan ise sitenizin ismini yani Android uygulaması yapmak istediğiniz siteyi seçmelisiniz.
enkisa_google_play_uygulamasi

3-Uygulama için bir isim belirlemisiniz.Uygulama isminden sonra ise sağ bölümde sitenin bir görüntü çıkacaktır.Yani telefonunuzda nasıl görüneceğine bakabilirsiniz.

android_uygulama_yapimi copy

5-İcon bölümünde ise sitenize ait bir icon seçimi yaparak sitenizi özelleştirebilirsiniz.
ucretsiz-android-uygulama-yapimi

6-Yukarıda sizden istenilen bilgileri doğru bir şekilde giriş yaparsanız yada Facebook bağlantısı ile giriş işlemini tamamlarsanız uygulamanız için bir indirme bölümü gelecektir ve uygulamanız hazır olacaktır.

Önceki İçerikAndroid Cihazlarda Silinen Fotoğrafları Kurtarmak
Sonraki İçerikMicrosoft Edge Anasayfa Değiştirme
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz