General Mobile Discovery ile Hotspot Nasıl Yapılır

7
18977

General Mobile Discovery İnceleme
Android cihazlarda heralde en çok kullanılan özellik büyük ihtimal hotspot özellği yani telefon interneti ile diğer cihazlara internet dağıtımı olabilir.Yani telefonunuzda internet paketiniz varsa bu özellik sayesinde sadece telefonunuz değil etrafınızda bulunan wifi özelliği olan tüm cihazlarda internete bağlanabilir.Daha önce ise Samsung S3 hotspot özellğini anlatmıştık onuda buradan inceleyebilirsiniz.

Şimdi ise son zamanlarda ucuz ve en çok satan bir cihaz olan General Mobile Discovery modelin ile nasıl internet bağlantısı yapılır ve etrafdaki cihazlara nasıl internet bağlantısı yapılır onu göreceğiz.Tabi biraz yavaş olabilir hele birde birkaç cihaz bağlanıyorsa daha çok yavaşlayacaktır.

İlk olarak cihazdan ayarlar bölümüne giriş yapınız daha sonra yukarıdan tüm ayarlara geliniz ve diğer bölümünü seçiniz.Tethering ve taşınabilir hotspot özelliğine dokununuz.Karşınızı Wi-fi etkin bölümü gelecektir.4.resimde kablosuz hotspot bağnatısını yap seçeneğine girdiğinizde ise son bir bölüm olarak ağ bağlantı ismi ve bağnatı şifresi soracaktır.Diğer cihazlarında internete bağlanabilmesi için şifreyi bilmeleri gerekmektedir.

Önceki İçerikSilinen Dosyalar Nasıl Geri Getirilir?
Sonraki İçerikFacebook Şifre Değiştirme Nasıl Yapılır
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

7 YORUMLAR

  1. selam herkese,
    aslında bir soru sormak için geldim lütfen yardım.
    general mobile discovery 16 GB Beyaz telefonum var 4 ay önce aldım, hotspot kullanarak bilgisayara bağlayıp nete girebiliyorum, yukarıda resimlerle tarif edilenleri aynen yaptım ancak iki üç dakika sonra var görünmesine rağmen neti kesiyor, her iki üç dakikada bir aça kapa yapmak zorunda kalıyorum. Acaba bunla ilgili bir ayarı var mı ya da güncellemesi var mı? yardım ederseniz sevinirim.

    çok teşekkürler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz