A4 Tech Webcam Driver Yüklemek

0
1973

a4-tech-web-kamera-kurulum
Piyasada en çok kullanılan webcam markası olarak belirtirsek yanlış birşey söylemiş olmayız.Tabi sadece webcam değil A4 Tech firmasının birçok ürünü bulunmaktadır.Bunlar Klavye,Mause vb birçok ürün.Tabi haliyle bu kadar çok kullanılan ürünün mutlaka desteğide iyi olması gerekiyor.

Büyük ihtimalde size A4 Tech webcam yada A4 Tech ürünlerinden birini kullanıyorsunuz yada kullanmayı düşünebilirsiniz.Bizde sizler için A4 Tech Webcam modelleri için driver nasıl yüklenir konusunu hazırladık..

İlk olarak satın aldığınız ürünün yanında bir adet CD vardır..Bu şekilde driver yüklemenizi yapabilirsiniz.Yani en sağlam yöntem budur.Tabi biz size internetten yani A4 Tech resmi sitesinden indirme ve kurulum işlemini anlatacağız.A4 Tech resmi sitesine girdiğiniz zaman hemen üst bölümde arama bölümü bulunmkatadır.Yani bu arama bölümünden hangi ürünü kullanıyorsanız seçimizi yapabilir ve modeline göre işlem yapabilirsiniz.

a4-tech-driver-indir
Daha sonra ise kategori olarak Camera bölümüne giriniz.Model bölümünden satın aldığınız yada sahip olduğunuz kamera için model numarasını seçmelisiniz.Model numarasını öğrenmek için ise satın aldığınız kutunuzun üzerinde yada ürünün hemen altında yazmaktadır.Model numarasını seçtikten sonra ise search yaparsanız karşınız indirmeniz gereken model sayfası çıkacaktır.

webcam-driver-indir
Artık yapmanız gereken download dedikten sonra bilgisayarınıza inecek olan dosya RAR şeklinde olacaktır.Bu işlem için ise Winrar programına sahip olmalısınız.Eğer daha önce program kurduysanız bu işlemide kolaylıkla yapabilirsiniz.Yani basit bir kurulum işleminden sonra bitecektir.Tabi kurulum işlemi yaparken Web Kameranızın bilgisayarınıza takılı olması gerekmektedir.

Önceki İçerikTürkçe Siri ile Yapılan Geyikler
Sonraki İçerikGalaxy Note 2 ile İnternete Giremiyorum
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz