Galaxy Note 2 ile İnternete Giremiyorum

0
2714

Soruyu Gönderenin Adı : ahmet / Mail Adresi:

Ziyaretçimiz Tarafından Sorulan Soru: Avea bayisinden sözleşmeli olarak Galaxy Note 2 aldım ama telefonla bir türlü internete giremiyorum.İnternet paketimiz olmasına rağmen kullanamadım nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz?

Cevap : Ahmet bey internete bağlanmak için internet paketiniz varsa ya internet kullanımınız şebekeden kapalıdır yada telefonunuzdaki internet ayarlarınız tam olarak yapılmamıştır.

İnternet ayarlarınızın şebeke olarak kapalı ihtimalide olabilir o yüzden bu şekilde bir sorunun olup olmadığını anlamak için kullandığınız operatörün müşteri hizmetleri aramalısınız.Eğer şebeke üzerinden açık ise yeni telefonunuzun internet ayarlarında bir sorun bulunmaktadır.

Galaxy Note 4 İnternet Ayarları
Android işletim sistemi olan akıllı telefonlarda internet ayarları genel olarak aynıdır yani basit bir yöntemdir.Bu işlemi Ayalar bölümünden yapabilirsiniz.

note2-internet-ayarlari
Apn ayarları ise Menü” tuşuna basılır ve “Yeni APN” seçilir.
Ad : Turkcell,Avea,Vodafone Internet
APN : internet

Önceki İçerikA4 Tech Webcam Driver Yüklemek
Sonraki İçerikGeneral Mobil Elite KitKat Güncellemesi
En güzel kayboluş tarihi bir kentin sokaklarında olur, en güzel unutuş sevdiğiniz bir romanın sayfalarında olur, ama her ikisi de geçicidir. Webmaster, seo uzmanı, sosyal medya uzmanı, amatör fotoğrafçı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz