Youtube için Masaüstü Programları

1
2187

Son zamanlardaki en büyük sosyal paylaşım platformalarıdan en büyüğü youtube dersek hatalı bir cümle kurmuş olmayız.Günlük milyonlarda kişinin video izlediği,paylaştığı bu platform google tarafından 15 Şubat 2005’te 3 eski PayPal çalışanı tarafından kurulmuş ve Ekim 2006’da Google tarafından satın alınmıştır.

Önceleri PayPal’da çalışan Steve Chen, Chad Hurley ve Jawed Karim videoların e-mail üzerinde yollanılamaması üzerine 15 Şubat 2005’te kurulmasına karşın parasal sorunlar nedeni ile ilk video 23 Nisan 2005’te Jawed Karim tarafından yüklenmiştir.

YouTube, 9 Ekim 2006 tarihinde Google tarafından 1.65 milyar dolara satın alınmıştır. Bu, Google tarihindeki en büyük satın alımlardan biridir. Google’ın ödediği 1.65 milyar dolar YouTube çalışanları arasında paylaşılmıştır.

Tabi zamanla sistem fazlasıyla gelişmeye ve geliştirilmeye başlandı.Son olarakda en çok kullanılan yer olarak mobil platformalar olarak biliniyor.Android ve İos cihazlarınız için Magazalardan indirebilirsiniz.Sadece mobil değil masaüstü cihazlar içinde yani bilgisayarlar içinde eğlenceli bir durumdur.

Bu yazımızda ise bilgisayarlarızda youtube sitesine tarayıcıdan değilde hangi masaüstü programlar ile kullanabileceğinizi yazacağız.Bu işlem için 2 program seçtik.Bunlardan biri Minitube diğeri ise YTubePlayer programıdır.

1-Minitube
Bu program ile internet bağlantınız sayesinde Youtube videolarınızı daha hızlı ve yüksek kalitede bilgisayarınızda rahatça izleyebilirsiniz.1080p HD videolarınızıda rahatlıkla izleyebilir ve videolarınızı,kliplerinizi mobil cihazlarınıza aktarabilirsiniz.Aynı zamanda MPEG4 formatında olduğu için fazla bir CPU harcamayacaktır.Bu uygulama tarayıcı gibi değil bir masaüstü uygulamasıdır.

2-YTubePlayer
YTubePlayer programı videolarını masaüstünde yani bilgisayarınızda kolaylıkla bulmanıza ve izlemenize yarayan kullanışlı bir programdır.Program aynı zamanda üyeleğinize ait bilgiler ile kendinize bir çalma listesi oluşturabilirsiniz ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Önceki İçerikiPhone veya iPad Üzerinden Kredi Kartsız Apple Kimliği Alma
Sonraki İçerikSubway Surf ve Temple Run Tarzı Oyun Arıyorum
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz