iPhone veya iPad Üzerinden Kredi Kartsız Apple Kimliği Alma

0
2131

apple-magaza-indir
İphone telefonunuza yada Apple Tabletinize istediğiniz uygulamayı yüklemek için Apple kimliği almanız gerekmektedir.Yani telefonunuzda ve tabletinizde internete rahaça girmek ve işlerinizi haleltmek için uygulamalarınızı bu sistemden yüklemeniz gerekiyor.Peki bu sisteme üye olmak ücretsizmi yada kolaymı?

Bu mağazaya üye olmak ücretsiz fakat mağaza ücretli ve ücretsiz uygulamalar bulunmaktadır.Yani istediğiniz uygulamayı indirmek isterseniz ücretli uygulamaları,istersenizde ücretsiz uygulamalardan faydalanabilirsiniz.

Bu sistem üye olmak istedğiniz zaman kredi kartı sormaktadır.Tabi üye olmak isteyen bu seçeneği görünce hemen geri adım atıyordu.Ama bu işlem için kredi kartına gerek yok.Kredi kartsızde üye olabilirsiniz.

apple-store-magaza

İlk olarak telefonumuzdan yada tabletimizden Apple Store bölümüne giriş yapıyoruz.Buradan herhangibir ücretsiz uygulamaya yükle butonuna tıklayınız.Daha sonra ise size yeni Apple kimliği için bir uyarı verecektir.Yeni Apple Kimliği yarat dediğiniz zaman işlem başlayacaktır.

enkisa-biz-ipad-kredi-kartsiz-apple-kimligi-alma-05

Burada sizden E-posta ve Parola isteyeektir.Bu bölümü doğru bir şekilde doldurduktan sonra ise diğer bölüme geçeceksiniz.
apple-store-enkisa-kredi-kartsiz

Diğer bilgiler ise soru cevap şeklinde ve doğum tarihinizi gün-ay-yıl şeklinde yazmak olacaktır.Bu bilgileride doğru girmenizde fayda var.Nedeni ise ileride oluşabilecek bir sıkıntı durumunda sorulacaktır.

enkisa-kredi-karti-apple

Tabletinizden yada telefonunuzda üye olduğunu zaman size kredi kartsız olarak bir seçenek daha sunacaktır.Bu işlemden sonra klasik olarak diğer bilgileri soracaktır.

iphone-kimlik-sifresi-almak

Bu işlemden sonra ise son aşama olan vereceğiniz mail adresinizde size gelen mail onaylama yani hesap onaylama mailidir.Bu maili onayladıktan sonra ise işlem tamamlanmış olacaktır.

Önceki İçerikApple İpad Facebook Nasıl Yüklenir
Sonraki İçerikYoutube için Masaüstü Programları
Günün 12 Saatini kesinlikle Bilgisayarları ve Telefonu ile geçiren ve Film ve Müzik dinlemekten hiç bıkmayan arada sırada fotoğraf çeken sıradan biri diyebiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz